Oversigt: Vejle Musikteater

Musikteater finder midlertidig direktør i egne rækker

Det er et kendt ansigt, som er blevet Vejle Musikteaters nye konstituerede direktør

Vejle Musikteater skyder stor foredragssæson i gang med adeligt besøg

Som noget nyt kan man i Vejle Musikteater i 2019 komme til foredrag med spændende personligheder. Der er alt fra grevinder og Youtube-stjerner til Pullitzer-vindere og psykologi-professorer på plakaten.

Ikke mere gratis komik i musikteatret

I mere end to år har man én gang om måneden kunne opleve gratis komik, når de populære Open Mike-arrangementer har fundet sted i Vejle Musikteater. Fremover skal man have penge op af lommen.

Populære Tina Dickow kommer til Vejle: Billetsalget starter på mandag

Anmelderroste Tina Dickow vender tilbage til Vejle, når hun gæster Vejle Musikteater den 25. oktober 2019. Billetterne til koncerten bliver sat til salg mandag den 19. november klokken 10:00

Tre gratis klassiske koncerter i Vejle Musikteater i november

Hvis succesen gentager sig i år, så vil Store Sal igen i år være fyldt med glade gæster til de populære klassiske søndagskoncerter i Vejle Musikteater, som finder sted i november.

Sissel Kyrkjebø søger lokalt sangtalent til duet på Vejle Musikteater

Den verdenskendte norske sangerinde Sissel Kyrkjebø søger et lokalt sangtalent, som kan synge en duet med hende til julekoncerten "Sissels Jul" i Vejle Musikteater.

Peter Sommer og Søren Huss slår pjalterne sammen og besøger Vejle Musikteater

Du kan opleve to af tidens ypperste danske sangskrivere, når Peter Sommer inviterer Søren Huss med som gæst på en turné, der blandt andet slår vejen forbi Vejle.

Danmarks største pole-konkurrence kommer til Vejle i slutningen af september

Den 29. september bliver det muligt at overvære Danmarks største pole-konkurrence i Vejle Musikteater. Danish Nationals med 45 deltagere løber af stablen for tredje år i træk.

Video: Kendt komiker glæder sig til kæmpe stand-up show i Vejle

Nikolaj Stokholm har sendt en lille video-teaser, hvor han præsenterer løjerne til det kommende Comedy Ballroom comedy show i Vejle Musikteater d. 14. september, hvor billetterne bliver revet væk.

Vejle Musikteater bliver peppet op: Vægmaleri er færdig i morgen

Siden i onsdags har fem kvinder været i fuld gang med at forskønne Vejle Musikteater. Langsomt, men sikkert, er et spændende grafisk motiv kommet til live.

Christian Fuhlendorff gæster Vejle Musikteater på torsdag

Christian Fuhlendorff “Går over i historien” med sit nye oneman-show i to dele. Første del af showet vises på torsdag i Vejle Musikteater, mens anden del af showet først kan ses i Vejle den femte oktober. Der er stadig billetter til salg.