Populære Tina Dickow kommer til Vejle: Billetsalget starter på mandag

Pressefoto: Tina Dickow

Anmelderroste Tina Dickow vender tilbage til Vejle, når hun gæster Vejle Musikteater den 25. oktober 2019. Billetterne til koncerten bliver sat til salg mandag den 19. november klokken 10:00

Senest da den populære sangerinde Tina Dickow besøgte Vejle, blev der udsolgt på ganske kort tid. Det er der en overvejende sandsynlighed for, at det kan ske igen, og derfor skal man hurtigt ud af startblokken, når billetsalget til Tina Dickows koncert bliver sat til salg på mandag.

Tina Dickow udgav for nyligt albummet Fastland, og derfor drager hun landet rundt med endnu en solokoncert. Den 25. oktober 2019 lægger hun så vejen forbi Vejle, og selvom koncerten først finder sted om 11 måneder, så er det allerede muligt at købe sin billet når weekenden rundes af.

Hovedpersonen selv glæder sig til rejse rundt og optræde i Danmark igen, efter den store succes hun havde på sin forrige turnê.

”Det var så stor en oplevelse at være rundt i Danmark på solo-turné, at jeg ikke kan dy mig for at spille en del af mine Fastland-koncerter på dén måde: alene med mine guitarer og mine fodtrommer og med god tid til at snakke og fortælle historier fra det virkelige såvel som det uvirkelige liv. Det store spørgsmål bliver, om jeg tager mundharpe og banjo med igen, eller om jeg hiver helt nye instrumenter med på scenen. Det er en cliffhanger, der er til at tage at føle på! Nyt bliver det i hvert fald, og jeg glæder mig allerede helt vildt!” skriver Tina Dickow i forbindelse med annonceringen af hendes kommende turnë i 2019

Hvem sagde Hausgaard?

Tina Dickow er elsket af rigtige mange danskere, og det er yderst sjældent, at anmelderne kommer med kritik, når de har været til en af hendes koncerter. Kritik var der intet af, da Aarhus Stiftstidendes anmelder havde overvære Tinag Dickow, hvor han under overskriften ”Tæl Til 6 stjerner” sammenlignede Tina Dickow med den nordjyske sangskriver og komiker, Niels Hausgaard.

”Hun er en aldeles fremragende formidler. Meget naturlig, jordbunden og nærværende og vældig kompetent til at binde de enkelte numre sammen med relevante betragtninger og holdninger, der bærer præg af stor indsigt og interessante refleksioner. Kloge ord, der maner til eftertanke. Det ledsages alt sammen af en skøn humor, der både er underfundig, skæv, underspillet, jysk og med masser af selvironi. Pragtfuldt. Hvem sagde Hausgaard?” lød det i anmeldelsen fra Aarhus Stiftstidende.

Billetterne til Tina Dickows 2019 koncert i Vejle Musikteater kan købes via Vejle Musikteaters hjemmeside fra klokken 10:00 på mandag den 19. november.