Kultmusical vender tilbage - Billetsalget til Mamma Mia er startet

Mamma Mia kommer til Vejle i maj 2020.

I 2020 kommer hitmusicalen Mamma Mia til Danmark igen, hvor de i maj lægger vejen forbi Vejle. Det vil være mere end 10 år siden, at Abba-musicalen sidst lagde vejen forbi Danmark, hvor intet mindre end 190.000 mennesker nød forestillingen.

Det er mere end otte år siden, at hitmusicalen Mamma Mia spillede i Danmark, hvor mere end 190.000 danskere kunne nyde de velfortolkede Abba-klassikere i stor stil. Ti år efter Mamma Mia sidste gang var i Danmark, vender Musicalen tilbage, og den kommer forbi Vejle i maj 2020.

Det er fortsat PER SE, der står bag produktionen af musicalen, men det bliver med et helt nyt hold, hvor danske skuespillere skal levere danske versioner af de allerstørste Abba hits. Da Mamma Mia senest var i Danmark i 2010, skulle man rejse til enten Aarhus eller København for at få sig et stykke af musicalen, men i 2020 tager forestillingen på tourné i det ganske danske land.

Mere end 60 millioner har set Mamma Mia.

Når Mamma Mia vender tilbage til Danmark i 2020, er det ti år siden den fik premiere i Tivoli. Judy Cramers geniale idé - at kombinere ABBAs tidsløse sange med et fortryllende eventyr om kærlighed og venskab på et græsk ø-paradis - har taget Mamma Mia på en rejse fra West End til hele verden - et sandt globalt fænomen.

Til dato har over 60 millioner mennesker oplevet musicalen, i alt 50 produktioner på 16 forskellige sprog. Mamma Mia er en af kun fem musicals, der har kørt i mere end ti år både på Broadway og i West End, og er den første vestlige musical nogensinde, der er blevet opført på mandarin i Folkerepublikken Kina. London-opsætningen kan fejre sin 20-års fødselsdag d. 6. april 2019 efter at have sat nye billetsalgs-rekorder i alle dens tre spillesteder i byen.

Filmatiseringen fra 2008 - Mamma Mia! produceret af Judy Cramer - blev den bedst sælgende ikke-animerede musicalfilm nogensinde efter releasen i 2008. Opfølgeren fra 2018 - Mamma Mia! Here We Go Again - er ligeledes den bedst sælgende opfølger til en live action musicalfilm nogensinde.

København, Holstebro, Aalborg, Randers, Esbjerg, Viborg og Vejle er byerne, hvor musicalen kan opleves, og billetterne er allerede nu sat til salg. Priserne starter fra 395 kroner og slutter i 695 kroner. De kan købes på Vejle Musikteaters hjemmeside.