Legendarisk julelastbil fra Coca-Cola kommer forbi Vejle

Den 30. november har børn og voksne mulighed for at komme helt til på den legendariske julelastbil fra Coca-Cola. Der vil være mulighed for at få en iskold forfriskning, og så er der også mulighed for at få en miniatureudgave af lastbilen med hjem.

Selvom Coca-Cola-sodavanden ikke lige frem kan karakteriseres som en juledrik, så er Coca-Cola alligevel tæt forbundet med julen. I 1931 skabte The Coca-Cola Company nemlig den julemand, som vi kender i dag, da det var her, at han fik sin røde farve i stedet for den originale grønne farve.

Hvert år op til jul kan man også se den ikoniske julereklame fra Coca-Cola, hvor den store røde Coca-Cola-lastbil kører gennem det snefyldte landskab. Mange mennesker kommer først rigtig i julestemning, når reklamen med den store røde lastbil bliver sendt på TV, og nu bliver det muligt at komme helt tæt på lastbilen.

Coca-Colas julelastbil kører nemlig landet rundt fra den 16. november til og med den 23. december, hvor den besøger 31 forskellige byer. En af disse byer er Vejle, og her vil man fredag den 30. november mellem klokken 13:00 og 19:00 kunne opleve julelastbilen foran Bilka.

Se den fulde udgave af den ikoniske julereklame fra Coca-Cola her:

 

Iskold juleforfriskning og et godt formål

Når julelastbilen drøner rundt til de forskellige danske byer, vil det være muligt at få en iskold forfriskning i form af en Coca-Cola, og som noget nyt, vil det også være muligt at få fingrene i miniatureudgave af julelastbilen.

Coca-Cola giver nemlig en miniatureudgave af julelastbilen til de mennesker, der laver en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp, når de besøger lastbilen.

”Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene,” lyder det fra Peter Hædersdal, der er Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Julelastbilen parkerer ved Bilka Vejle på Solkilde Alle 2, 7100 Vejle den 30. november mellem 13:00 og 19:00.