Christian Fuhlendorff gæster Vejle Musikteater på torsdag

Christian Fuhlendorff “Går over i historien” med sit nye oneman-show i to dele. Første del af showet vises på torsdag i Vejle Musikteater, mens anden del af showet først kan ses i Vejle den femte oktober. Der er stadig billetter til salg.

De to shows på Vejle Musikteater er planlagt som to selvstændige oplevelser, men der er en helhed i at se begge dele.

Igennem Christian Fuhlendorffs tidligere shows er vi kommet tæt på komikeren selv og hans familie på både godt og ondt. I efteråret kunne man se ham i DR-programmet “Mig og klassen”, hvor man fik et indblik i hans noget aparte skoletid. Denne gang er det ikke kun hans egen historie vi kommer tættere på, men vores allesammens historie. Fuhlendorff vil i sit show nemlig gennemgå hele verdenshistorien. Der er så meget at fortælle, at showet kommer i to dele.

Hvorfor har Christian Fuhlendorrf så kastet sig ud i et stort projekt om verdenshistorien: "Fordi min datter i bilen, på vej til skole, en morgen spurgte mig, “far, har du altid været her?” Efter at have kastet jeg mig ud i et kluntet forsøg på at forklare hende verdenshistorien, gik det op for mig, at det ville kræve, at jeg faktisk satte mig ind i det. Så det har jeg gjort. Men i takt med at min viden om emnet blev større, blev datterens spørgsmål dybere. For hvad er vores historie og findes den andre steder end inden i vores hoveder og derfor bare er noget vi tror. Og hvad med tro, har vi nogensinde haft brug for den, for i dag er løbet da kørt, ikk’? Og lever vi mennesker, slet og ret, forkert, i forhold til hvad vi er - nemlig jordens klogeste abe?"

Billetter kan købes særkilt til hvert show, men der er også mulighed for få rabat ved at købe begge på en gang.