Sådan er butikkernes åbningstider i Vejle i julen

Nu er det endelig jul, og det er tid til familiehygge. Det er dog også nu, at den store julemiddag skal serveres, og er du en af dem, som handler i sidste øjeblik eller har du glemt rødkålen, så kan det blive svært at skaffe, da de fleste butikker lukket i juledagene.

Jonas fra Dystopia: ”Vi har et talent for at skræmme folk”

Dystopia som har til huse i Vejle, bliver mere og mere populært, og de får flere arrangementer på programmet år for år. For nylig kunne man opleve dem i TV2-programmet, Danmark har talent, hvor de gik videre til liveshows. Danskerne har virkelig fået øjnene op for det uhyggelige.

Røde Kors og Klimaaktivisme arrangerer genbrugsmodeshow: ”Modeindustrien er den næstmest forurenende”

Klima er på dagsordenen de fleste steder, og mange går lige nu op i plastik som aldrig før, og bruger alle andre alternativer end det i kampen for klimaet. Men faktisk er det tøj vi går i en lige så stor synder. Modeindustrien er den næstmest forurenende industri, som kun overgås af olie- og gasindustrien. Derfor er det måske værd at kigge på genbrugstøj i stedet for de nyeste kollektioner, hvis vi i fremtiden skal have tøj på kroppen og en jord at leve på.

Hvordan bliver sommervejret i Vejle?

Her på Vejle24 tager vi temperaturen på sommervejret for denne uge og uge 28, da mange har fri i disse uger, og det derfor er det godt at vide, om man skal holde ferien ude eller inde.

Folk dumper skrald ved Gorilla Park – Janni rydder op efter fremmede

For nyligt var det et opslag i Facebook-gruppen ”Det sker i Vejle” om, at der var smidt skrald ved Gorilla Park. Opslaget fik over 300 reaktioner og 80 kommentarer, men ingen gjorde noget ved de. Ud over en enkelt, der tog i skoven ved midnatstid.

Her kan du fejre sankthans i Vejle

På søndag fejrer vi sankthans med bål og sang, men hvor kan du fejre det, og hvor er det bedste arrangement til dine behov. Vi har lavet en liste over spændende og hyggelige arrangementer, der finder sted i Vejle.

Christoffer Aagaard Melson er ny kandidat i Folketinget – Vil have indflydelse

Der er efterhånden gået en uge, siden vi havde folketingsvalg. Forhandlingerne på Borgen er endnu ikke faldet helt på plads, men klart står det, at den lokale politiker fra Venstre, Christoffer Aagaard Melson, nu skal have sin daglige gang i Folketinget. Han fik et suverænt valg, og vil nu forsøge at føre sine mærkesager igennem.

Torben Christoffersen stiller op for partiet Klaus Riskær: ”Vi skal prøve at løfte lidt i flok igen”

Valget er udskrevet, og denne gang er der også nye partier på programmet. Hos Vejle24 har vi taget fat i spidskandidaterne fra de forskellige partier, og spurgt dem om de største udfordringer ved fire konkrete emner og deres løsninger på problemerne.

Ole Lynggaard Jørgensen fra Radikale Venstre: ”Jeg bryder mig ikke om uligheden – den vil jeg bekæmpe”

Valget er udskrevet, og du skal nu afgøre, hvem der skal have din stemme. Hos Vejle24 har vi taget fat i kandidaterne, og spurgt dem om de største udfordringer ved fire konkrete emner, og deres løsninger på problemerne.

Morten Filipsen fra Nye Borgerlige: ”Et splittet samfund er dømt til at gå i konflikt”

Lige om lidt skal du sætte dit kryds, og det betyder, at man skal til at finde op og ned i partiernes mærkesager og politik. Hos Vejle24 har vi taget fat i kandidaterne fra de forskellige partier, og spurgt dem om de største udfordringer ved fire konkrete emner og deres løsninger på problemerne.

Sider