Hvordan bliver sommervejret i Vejle?

Foto: Shutterstock

Her på Vejle24 tager vi temperaturen på sommervejret for denne uge og uge 28, da mange har fri i disse uger, og det derfor er det godt at vide, om man skal holde ferien ude eller inde.

Hvordan bliver vejret over de næste to uger? Skal du holde din ferie i Danmark, så er det med at kigge med her. Vejle24 giver dig nemlig her vejrudsigten for de næste uger.

Uge 27

I resten af uge 27 bliver vejret forholdsvis blæsende i Vejle.

I dag holder vi en middel temperatur på 10-16 grader med jævn vind fra nordvest. Så vejret er ikke ligefrem sommerligt.

4. juli blæser det stadig med jævn vind, og om aftenen vil der også komme lidt byger. Temperaturen kommer max op på 15 grader.

Når det bliver weekend og vi rammer den 5. juli stiger graderne til 18 om dagen og 9 om natten. Vinden er stadig jævn. Det helt varme sommervejr er altså på ingen måde på vej, og du kan godt pakke badetøjet væk. 

Lørdagen den 6. juli får vi 16 grader om dagen og 9 grader om natten. Vi får også regn, og vinden bliver jævn, så der er stadig blæsende.

Ugen sluttes af med en kedeligt vejr. Søndag den 7. juli kommer det til at regne en smule, og temperaturen er 13 grader om dagen og 9 grader om natten. Til gengæld blæser det ikke så meget.

Uge 28

Ugen starter tørt og med en middel temperatur på 15 grader om dagen og 9 grader om natten med en jævn vind.

Tirsdag den 9. juli bliver en noget varmere dag, og vi kommer vi helt op på 19 grader om dagen og 10 grader om natten. Vi har stadig en jævn vind og kan også risikere byger.

Den 10. juli stiger temperaturen igen, og kommer helt op på 22 grader om dagen og 10 grader om natten. Vi har dog en jævn vind, så det føles nok ikke så varmt.

Om torsdagen falder temperaturen igen til 19 grader, og vinden er stadig jævn.

Den 12. juli stiger graderen lidt igen om dagen til 21 grader, og 11 grader om natten. Vinden forbliver jævn.

Lørdag den 13. juli får vi 21 grader om dagen og får en varm nat på 16 grader. Vinden er jævn denne dag.

I slutningen af ugen søndag den 14. juli får vi byger og 19 grader og med jævn vind – om natten bliver det 12 grader.

Vi går altså et par uger i møde med svingende vejr uden at det bliver sådan rigtig sommer. Så der er stadig tid til at rykke sydover, hvis vejret i Danmark er for kedeligt.