Uopmærksom bilist satte Brian i kørestol: I dag er han på vej til de paralympiske lege

Under det netop afviklede EM i kørestolsrugby mødte Vejle24 landsholdets holdleder Brian Bendorff Geertsen til en snak om bl.a. sport, handicap og familiens betydning.

Hvem vil bytte en ventilator for en bitcoin?

Udbud og efterspørgsel er en underlig størrelse. Det virker til, at en ventilator i Vejle i øjeblikket har potentiale til at stige mere i værdi end bitcoins og aktier i et opadgående marked.

The Diner Vejle: Amerikansk et langt stykke ad vejen

Vejle24 fortsætter den hårde tjans med at anmelde byens burgerrestauranter. Denne gang tog vi et smut udenfor byen, hvor vi ved Exxit59 fandt et lille stykke Amerika i form af The Diner.

VB-direktør: "Vi har allerede vundet"

I aften klokken 18.30 tager Vejle Boldklub imod FC Fredericia hjemme i Nørreskoven. Hvis alt flasker sig, kan oprykningen til Superligaen blive sikret.

Indbrud hos Blue City Vejle

ADVARSEL! Større parti iPhones stjålet og sendt i omløb. Her til aften kan butikschef hos Blue City, Jonas Bak Poulsen, berette, at butikken er blevet udsat for indbrud i nat. Blue City ligger i den gamle Blockbuster-butik på dæmningen. Herfra sælger den både nyt og brugt it-udstyr og smartphones.

Velkommen til Byens Stemmer

Velkommen til Byens Stemmer. Her vil du fremover kunne læse decideret borgerjournalistik skrevet af Vejles borgere til Vejles borgere.

Formanden for City Vejle hanker op i byens butikker

Vejlenserne skal kunne se frem til væsentligt bedre service i byens butikker i fremtiden. Så skarp var meldingen fra City Vejles formand, Mikkel Niess i aftes fra scenen i Torvehallerne i Vejle.