Hvem vil bytte en ventilator for en bitcoin?

Ejer du sådan en fætter, så hører du til byens heldigste. Ventilatorer er i høj kurs i sommervarmen.

Udbud og efterspørgsel er en underlig størrelse. Det virker til, at en ventilator i Vejle i øjeblikket har potentiale til at stige mere i værdi end bitcoins og aktier i et opadgående marked.

I hvert fald kæmper de forskellige forretninger med at efterkomme efterspørgslen på netop ventilatorer. Når man taler med de enkelte forretninger, kan de fælles berette, at der enten er ventelister, telefonstorm og skuffede kunder. Selv på DBA.dk er det umuligt at opdrive en reel ventilator i Vejle. Bevares, der er to loftsventilatorer til salg, men de transportable er væk. Der er ikke andet at gøre end at kontakte de enkelte forhandlere i byen for at blive skrevet op.

Der er selvfølgelig også den mulighed, at man kan spørge efter ventilatorer i andre byen end Vejle, men problemet er nok det samme her. Danmark er tørlagt for ventilatorer. Du kunne selvfølgelig også købe en vifte eller bede dine børn om at puste på dig, mens de har isterninger i munden.

Skulle man være så heldig at opdrive en ventilator eller sågar allerede være i besiddelse af en sådan, er det muligt for ganske få penge at omdanne den til en decideret aircondition her i varmen. Den enkle løsning er at fylde en stor spand med is og så stille den centralt i et rum sammen med en ventilator, der blæser hen over isen. Kulden herfra vil så sprede sig i lokalet. Her på redaktionen håber vi, at i nyder varmen og at i også kan komme væk fra den.