Sommervejret i Vejle

Vejle, en charmerende by beliggende i den sydlige del af Jylland, er kendt for sin skønhed og kulturelle rigdom, især om sommeren.

Succesfuld forfatterskole opstarter endnu et hold i Vejle

Writers Academy har haft stor succes med de første kurser, der er gennemført. Skolen bygger på undervisning fra anerkendte forfattere og forlagsfolk og satser på at give deres kursister en forfatterkarriere efterfølgende. Indtil videre har den recept være succesfuld.

Anti-islam-demonstration i Vejle

Normalt forbinder man demonstrationer med mange mennesker, men sådan var det ikke, da 'Patrioterne Går Live' valgte at vise deres modstand mod Islam.

Legendarisk dansk musikproducer går solo i Vejle

Legendariske Lars "Chief 1" Pedersen kommer til Vejle Musikteater med band den 5. marts 2022 og leverer en perlerække af hits, samt numre fra nyt album.

Politiet på jagt: Vejle gennemsøgt

Hele natten til lørdag har politiet i Vejle været på intens jagt efter gerningsmanden fra knivdrabet i sidste uge.

Danmarks mest populære podcast kommer til Vejle musikteater

Iben Hjejle og Signe Lindkvist, som står bag en af Danmarks mest populære podcasts - Sitter - laver nu er stort, fint og forholdsvis fjollet show på Vejle Musikteater den 20. november 2021. Billetsalget er begyndt.

19-årig knivdræbt: Nu beder politiet om hjælp

Ordensmagten efterlyser nu vidner

Mand fløjet til Rigshospitalet efter bådbrand i Vejle

Klokken 20:43 fik politiet en anmeldelse om en brand på en båd ved havnen i Vejle. De rykkede ud og måtte tilkalde en lægehelikopter.

Godt 200.000 puljekroner til 10 natur- og stiprojekter

Natur- og Miljøudvalget har prioriteret naturudvikling, biodiversitet og god adgang i naturen højt i årets uddeling af Natur og stipuljemidlerne.

Mand dræbt i Vejle

OPDATERING: Det er efter artiklen blev publiceret blevet offentliggjort, at en mand er afgået ved døden. Natten til lørdag var politiet i Vejle på arbejde omkring P-huset Trondur. Her blev der efterforsket et knivstikkeri.

Sider