Danmarks mest populære podcast kommer til Vejle musikteater

Pressefoto

Iben Hjejle og Signe Lindkvist, som står bag en af Danmarks mest populære podcasts - Sitter - laver nu er stort, fint og forholdsvis fjollet show på Vejle Musikteater den 20. november 2021. Billetsalget er begyndt.

Sittershow - det bliver da mega sjovt og ret fjollet!

Iben Hjejle og Signe Lindkvist, som står bag en af Danmarks mest populære podcasts - Sitter - laver nu er stort, fint og forholdsvis fjollet show.

"Hvis man holder af skæg og ballade, sørgelige svenske viser, oversavede damer skønsomt blandet op med livsbetragtninger fra to, til tider, kloge damer, så vil du elske Sitter-show i snegletempo! Man kan sige at vi er en spændende blanding af Rytteriet og Lotte Heise. Showet bliver halv varieté, halv talkshow krydret med en kæmpe stang dynamit kastet ned i en klæd-ud-kasse. Publikum skal både have grædt, grint og sunget inden de får lov at forlade salen," fortæller Iben og Signe.

"Sitter er opkaldt efter selveste Sitter Horne Rasmussen - og lad os være ærlige; Mange kender hende nok mest som Dirch Passers ekskone, men hun var altså først og fremmest en gudsbenådet komisk begavelse og fremragende skuespiller," forklarer Signe.

Og med deres store kærlighed til teater er de to erfarne performere, nu klar til at sætter Sitter i søen som liveshow. Et show der tager handling og inspiration fra livet - stort og småt, oplevet af to eftertænksomme, selvironiske, ukloge koner:

"Intet er for stort eller småt, til en tur igennem vores kringlede hjerner! Vi glæder os helt vildt - det er en mangeårig drøm for os at lave vores eget show. Vi har begge optrådt adskillige gange med andres tekster i andres shows, om det har været teater, cirkus eller tv. Nu giver vi endelig os selv lov til at opfinde det hele, præcis som vi gerne vil have det. Det glæder vi os helt vanvittig meget til," fortæller Signe.