Endnu et talent skal teste sine evner i Vejle Boldklub

I august måned har Vejle Boldklub både den 19-årige japaner, Masaki Watai og 18-årige Foday Trawally på prøvetræning i klubben.

I mandags kunne Tipsbladet.dk meddele, at Vejle Boldklub ville få den blot 19-årige japanske midtbanespiller, Masaki Watai til prøvetræning måneden ud, og i dag melder Vejle Boldklub på deres hjemmeside, at de får endnu et talent på prøvetræning.

Gambianske Foday Trawally på blot 18 år skal således træne med U19-ligaholdet det næste stykke tid, men i øjeblikket er der heller ikke udsigt til, at han skal gøre sig til på førsteholdet.

Vejle der efterhånden har etableret sig et eksotisk netværk, har tidligere på sæsonen haft to gambianske spillere på prøvetræning, dengang blev det dog ikke til nogen kontrakt. VBs talentchef Steen Thychosen sagde dengang til Vejle24, at især den ene af spillerne, Foday Manneh, kunne være interessant for Vejle Boldklub i fremtiden.

På trods af det fælles fornavn, er det dog en anden Foday, som i den kommende tid huserer på træningsbanerne i Vejle. Foday Trawally er til gengæld bror til Bubacarr Steve Trawally, som er på kontrakt i Vejle Boldklub, men bomber løs i den bedste kinesiske række.

Ifølge Transfermarkt.com er Fodoy Trawally en klassisk center forward, og med sine 1.85m rager han godt op i det danske landskab.