Ung japaner skal træne med i VB

En 19-årig japaner skal træne med i Nørreskoven den kommende tid.

Det blev kun til et kort visit for Peter Utaka, der skiftede Vejle Boldklub ud med japanske Tokushima Vortis efter oprykningen til Superligaen var sikret. Kontakten mellem den japanske klub og Vejle Boldklub, ser dog ud til at have kastet mere af sig end blot en enkelt transfer, da Vejle nu får besøg af en ung japansk spiller fra Utakas nye klub.

Der er tale om den 19-årige midtbanespiller Masaki Watai, der skal træne med i Vejle i løbet af de næste par uger. Tidligere på dagen blev det skrevet på Twitter af profilen @Desiderio.it, som angiveligt er den brasilianske fodboldagent, Cleber Desiderio. Prøvetræningen er nu blevet bekræftet af Vejles tekniske chef, Jacob Krüger, der har talt med Tipsbladet.

Til Tipsbladet oplyser Jacob Krüger at Masaki Watai skal træne med U19 holdet, og at han på nuværende tidspunkt ikke er et tema for førsteholdet. Den tekniske chef melder ikke noget om, hvor længe Masaki Watai skal opholde sig i Vejle, men på Twitter skrev @Desiderio.it oprindeligt, at han træner med til den 31. august.

Masaki Watai er 1,68 meter høj, og har tidligere været udtaget til det japanske U17- og U18-landshold.