Se 360 graders-video af Fjordenhus

Kirk Capitals nye domicil deler vandene. Foto: Anders Sune Berg.

Først på lørdag åbnes dørene for offentligheden til Fjordenhus, men allerede nu kan du smugkigge på bygningen fra alle retninger i en ny video.

På lørdag klokken 10.30 åbner Fjordenhus dørene for offentligheden. Kreatøren bag bygningen, kunstværket om man vil, Olafur Eliasson holder tale. Det samme gør borgmester Jens Ejner Christensen, og brødretrioen Casper, Morten og Anders Kirk Johansen, som er repræsentanter for Kirk Capital, som fremover skal have hovedsæde i den markante bygning i Vejle Havn.

Arrangementet fortsætter helt indtil klokken 17, og i det tidsrum kan gæsterne få en rundvisning i bygningen. Sigurd Barrett står for underholdningen, og klokken 15.30 spiller Wafande op til fest.

Bliver man sulten undervejs, kan man nyde maden fra gadekøkkener, som serverer burgers, pandekager med mere. Derudover lægger skonnerten Martha også til kaj. Droner med kameraer flyver desuden rundt i området og livestreamer på storskærm.

Indtil festlighederne på lørdag sørger en døgnvagt for, at holde nysgerrige på behørig afstand af det nye markante bygningsværk. På Olafur Eliassons hjemmeside blev der dog i går lagt en video op, som viser bygningen i 360 grader på ganske nær afstand. Her får man et ganske godt indtryk af den næsten kirkelige bygning, som fremover skal være Kirk Capitals domicil.

Hele programmet for lørdagens åbnings-arrangement kan ses her.