På lørdag genforenes Brød & Co for en stund

For godt et år siden lukkede og slukkede Brød & Co, men de to brødmænd bag er stadig gode venner og lige initiativrige, som da de havde deres brødbiks i Vejle Midtpunkt. På lørdag kan du møde dem på biblioteket.

Der var mange der ærgrede sig og blev kede af det, da Henrik Elkjær og Simon Clemens måtte lukke Brød & Co i oktober sidste år. Det gjorde de også selv, men man må sige at de to herrer er kommet videre.

Simon Clemens har fået arbejde ved Ørsted, og udgav fornylig sin nye bagebog, som han blandt andet har præsenteret i Go’Morgen Danmark på TV2.

Henrik Elkjær er blevet ansat som pædagogisk sidekick ved Vejle Friskole, og har desuden gang i egne kunstprojekter, ligesom han er medarrangør af den filosofiske samtalesalon Filosofaen.

Selvom de to har travlt med egne projekter, har de også tid til at mødes. Og nu på lørdag klokken 11 er du inviteret med, når Brød & Co for en stund bliver genforenet.

Det var ikke mangel på gæster og leben, som fik brødmændene til at dreje nøglen rundt i sin tid.

Surdej, kunst og skrivekløe

Hvad er en brødmand uden en brødmandsbutik?” er overskriften på arrangementet, som starter klokken 11.

Litteraturformidler Thomas Glud er manden, som har sat Henrik Elkjær og Simon Clemens stævne på Vejle Bibliotek, og ham der skal forsøge at holde styr på de to herrer, som begge har for vane hurtigt at få munden på gled.

Snakken kommer til at omhandle både fortid, nutid og fremtid, og der vil blive vist billeder og spillet musik. Hvor snakken bevæger sig hen, kommer dog også an på gæsterne og deres spørgsmål. Det kan være alt fra jagten på den perfekte surdej, lp’er, skrivekløe, fællesskab, kunst, øl – og sikkert meget mere.

Det er ganske gratis, ingen tilmelding, så det eneste man skal gøre er at svinge forbi Vejle Bibliotek på lørdag klokken 11. Simon Clemens har i øvrigt lovet både at tage bagebøger og surdej med.