Kø til Simon Clemens' reception: Brødbog udsolgt på under en time

Der var fuldt hus på Street Food Vejle, da Simon Clemens i går aftes holdt reception for sin nye bog. I løbet af den første time var alle bøgerne solgt, heldigvis kan bogen sagtens skaffes hos boghandlere eller på nettet.

Hvor mange mennesker, der mødte op i går, melder historien ikke noget om, men der fløj 130 bøger over disken allerede inden receptionen var kommet ordentligt i gang. Simon Clemens stod med krampe i hænderne og folk i kø helt ud på vejen, for at skrive personlige hilsner fra Vejles brødmand nummer ét. 

Der er ingen tvivl om, at Brød & Co. og Simon Clemens har en helt speciel plads i mange vejlensers hjerter. Bogreceptioner plejer at være forbeholdt en lille lukket gruppe af venner og interesserede, men det var et helt anderledes arrangement, der i går optog pladserne hos Street Food Vejle. Musik, brød og bøger og rigtig mange mennesker gjorde receptionen til en stor succes.

"Hvordan takker man for sådan en dag? Der var vitterligt kø ud på gaden af gamle og nye brødvenner, der kom for at få et eksemplar. Bøgerne blev revet væk og var desværre udsolgt alt for hurtigt. Men I tog altså fusen på mig, for jeg havde taget 130 stk med," skriver Simon Clemens på Facebook.

Brødkaravenen fortsætter

Selvom bogen blev udsolgt til receptionen, så kan man sagtens anskaffe sig et eksemplar ved at spørge efter bogen hos boghandleren eller ved at finde den online.

Simon Clemens arbejder ufortrødent videre og har i dag og i morgen arrangementer i Magasin i Aarhus og København, hvor budskabet om surdej og økologi skal spredes til de større byer. Senere på måneden kan Simon findes på BogForum, ligesom han har flere arrangementer rundt om i landet.

Bogen koster 299,- kroner og udkommer i dag.

Sådan ser forsiden ud til Simon Clemens bog, der netop er udkommet.