Det sker i Vejle i weekenden - Den 2. til 4. november

Pressefoto

Når weekenden melder sig på, sker der mange ting i Vejle. Hos Vejle24 har vi taget et kig på de mest interessante ting, der sker i løbet weekenden. Det er blandt andet Kærlighed Ved Første Hik, J-Dag, forpremiere på julefilm og meget mere.

Så er det blevet torsdag, og det betyder, at weekenden er lige om hjørnet. Weekenden kan både være tid til afslapning, men det kan også være tiden til oplevelser og underholdning. Her hos Vejle24 har vi undersøgt, hvilke begivenheder der sker i byen i løbet af weekenden.

Fredag

Hele dagen – J-Dag i Vejle

Fredag den 2. november bliver en af årets travleste dage for beværtningerne rundt omkring i Danmark, da det er dagen, hvor julebryggen frigives.

I Vejle fejres J-Dag i stor stil, og vi har talt med alle beværtningerne i den centrale del i Vejle by og hørt dem om, hvad der kommer til at ske.

Du kan læse mere om de forskellige arrangementer på J-Dag her.

Klokken 19:00 – 21:00 – Vejle Bibliotekerne – Optagelse af Radioprogram til Radio24syv om David Bowie

Fredag aften er det muligt at blive publikum til radioprogrammet Album, hvor de vil tale om David Bowies episke album fra 1977, Heroes. Programmet optages foran et live-publikum i Vejle Bibliotekerne.

Programmets to værter er Kristian Leth og Ralf Christensen, der er meget kompetente indenfor musikkens verden. Kristian Leth er musiker, producer og forfatter, mens Ralf Christensen er musikredaktør på Dagbladet Information.

Det er et gratis arrangement, men det kræver billet. Billetterne kan bestilles her.

Vil du gerne læse mere om arrangementet, så kan du læse det i vores artikel her.

Lørdag

Kl: 10:00 – 16.00 – Spinderihallerne – Fødevarefestival

Lørdag og søndag er det muligt at komme til fødevarefestival i Spinderihallerne. 46 udstillere vil fylde Spinderihallerne med alt muligt lækkert lokalt mad og drikke, som du kan få lov til at sætte tænderne i.

Der vil være alt fra te-blandinger, honning fra lokale biavlere, vin og meget mere i løbet af weekenden. Arrangementet er for både de store og små. Prisen er 50 kroner for voksne, men det er gratis for børn under 12 år. Billetterne købes ved indgang H.

Læs mere om fødevarefestivallen her.

Kl: 20:00 – Vejle Musikteater - Kærlighed Ved Første Hik The Musical

Anja og Viktor er tilbage i kæmpehittet Kærlighed Ved Første Hik, der er gået hen og blevet til en Musical. Musicalen har premiere klokken 20:00 lørdag den 3. november, og den fortsætter hver aften til og med torsdag den 8. november.

Musicalen er for hele familien, og du har mulighed for at købe billetter via Vejle Musikteaters hjemmeside. Prisen for billetterne starter ved 250 kroner og slutter ved 605 kroner.

Søndag

Kl: 14:15 – Lido Biografen - Forpremiere på Julemandens Datter

Den nye danske julefilm, Julemandens Datter får snart premiere i de danske biografer landet over. Det er dog allerede muligt at tyvstarte på premieren, da Lido Biografen afholder forpremiere på filmen allerede søndag den 4. november.

Filmen handler om 12-årige Lucia der bor på Grønland med sin mor Claudia, og sin far Julius, som bedre er kendt som julemanden. Lucia går på den internationale julemandsskole, og hun vil rigtig gerne være julemand. Det kan hun dog ikke blive, da det kun er drenge der må gå i julemandsklassen, og det synes Lucia er uretfærdigt.

En voksenbillet koster 70-75 kroner, mens en børnebillet for børn fra 0 til 10 år koster 65 kroner. Du kan købe billetterne til filmen her

Søndag har du også fortsat mulighed for at opleve fødevarefestivalen i Spinderhallerne, eller underholde dig med Kærlighed Ved Først Hik The Musical.

Husk også: Mandag klokken 19:00 – Vejle Stadion – Superligakamp mellem Vejle og AC Horsens

Der lagt i kakkelovnen til noget af et rivalopgør, når AC Horsens kommer på besøg i Nørreskoven i Vejle. Vejle er endnu i en skidt periode med dårlige resultater, hvor de senest røg ud af Sydbank Pokalturneringen til Kolding fra 2. Division.

Det skal der rettes op på, og det bliver forhåbentlig mod AC Horsens i mandagens spændende opgør klokken 19:00.

Køb billetter til kampen her.