Nu falder sneen - Fri bar i Julebryg og tarteletter ad libitum på J-dag

På fredag den 2. november frigives julebryggen i hele Danmark. Vi har lavet en rundspørge i Vejles natteliv, for at danne et overblik over, hvad der kommer til at ske på en af de travleste dage i året.

Nu falder sneen snart, og traditionen tro afholdes J-dag den første fredag i november, hvor julebryggen frigives. Det er samtidig også en af de absolut største gå-i-byen dage i Danmark, og vi har derfor taget pulsen på, hvad der sker i Vejle hos de forskellige beværtninger i byen på J-dag.

Vi har lavet en rundspørge hos barerne i det centrale natteliv i Vejle, og dannet et overblik over, hvad der kommer til at ske på J-dag. Herunder kan du i kronologisk rækkefølge se, hvad de forskellige beværtninger har af planer for J-dag på fredag.

Som gæst kan man blandt andet glæde sig over Fri Bar i Julebryg, All You Can Eat Tarteletter, Juletræsjagt og meget mere.

Det sker på J-Dag i Vejle:

BarMix & Bodils Bodega

På BarMix og Bodils Bodega åbner dørene klokken 20:00.

Fra 20:30 – 21:30 vil der være live musik med Andreas og Company.

Klokken 20:59 frigives julebryggen, og der køres med Fri Bar på Julebryggen i en time.

Klokken 22:00 er der BarMix’ store pakkeleg.

Der er fri entre indtil klokken 23:00, herefter koster det 80 kroner.

Brask

Hos det helt nye sted i Vejles natteliv er der en fri Blålys Juleøl til alle, der befinder sig på Brask klokken 20:59, og igen senere vil der være yderligere gratis Julebryg, når nissepigerne kigger forbi.

Klokken 21:00 kan man opleve Simon Sax, der spiller saxofon indover musikken som DJ Mike Simonsen står for. Fra 18 til 21:00 afholder de også en lækker klassisk julefrokost, hvor der serveres lækre jule craft-beers og her er der allerede 35 tilmeldte.

Charly’s Pub

Hos Charly’s Pub frigives juleøllen klokken 20:59, og den første julebryg gives gratis til alle gæster på Charly’s Pub klokken 20:59.

Foruden Tuborg-julebryggen, vil de også frigive Grimbergen julebryggen og Grimbergen Noel.

I løbet af aftenen vil Tuborg komme forbi med nissepiger og godt humør. Der er pyntet helt op til den store guldmedalje, og så vil der være livemusik med JB & Rix, hvor der også vil være et par julenumre på setlisten.

Eske’s

Hos Eske’s vil de give folk den ekstra oplevelse, som folk ser frem til hvert år. Beværtningen åbner klokken 20:00, og den første julebryg kan købes fra klokken 20:59.

I løbet af aftenen vil der være mange forskellige events, hvor de får besøg af Tuborgs julemænd og nissepiger, ligesom der også vil være en pakkekalender, hvor der kan vindes sjove gaver.

Lucky’s Sportsbar

Hos Lucky’s Sportsbar er der allerede åbent fra klokken 10:00, hvor de fra middagstid er klar til at tage mod de unge studerende til afterschool-cafeen. Der rafles fra 10-17, hvor man får dobbelt op på sin bestilling, hvis man slår to ens med terningerne.

Klokken 20:59 frigives julebryggen, og den første er på husets regning. Cirka klokken 22:15 kommer den store julelastbil med Tuborgnisser, som deler de første gaver ud på årets travleste dag.

Old Irish Pub

Hos Old Irish Pub I Vejle vil der fra tidlig aften være fest i huset. Sidst år måtte de allerede lukke dørene omkring midnat, og der forventes stort run på igen i år.

Julebryggen frigives klokken 20:59, og Tuborg kigger forbi i løbet af aftenen, hvor de deler ud af den lækre julebryg helt gratis.

Der vil også være livemusik, så der er lagt op til masser af underholdning på den irske i Vejle.

Street Food Vejle & MI Bar

Hos Street Food Vejle og MI Bar i underetagen gives der en gratis julebryg til de gæster, der befinder sig på stedet klokken 20:59. Dermed kan man nyde en forfriskende julebryg, mens man nyder den gode mad fra Street Food Vejle eller Madindustrien.

Tartan Pub

Hos Tartan Pub er der mulighed for at få mad i maven, inden julebryggen frigives. Allerede fra klokken 18:00 og halvanden time frem, vil det være muligt at indtage tarteletter ad libitum.

Klokken 20:59 frigives julebryggen og Tuborg kommer forbi med deres nissepiger, hvor der helt sikkert vil være en enkelt gratis julebryg. Der vil også være billig bar indtil klokken 21:00.

Hvis du ønsker at deltage i spisningen, så skal du købe billetter. Det koster 100 kroner inklusive entre, og billetten købes via mobilepay på telefonnummer 42728.

Zwei Grosse Bier Bar

Sidst men ikke mindst fejres J-dag i stor stil hos Zwei Grosse Bier Bar i Vejle. Allerede klokken 14:00 åbner dørene, og alle bordpakker er udsolgte, så der forventes fuldt hus allerede fra klokken 20:59 når julebryggen frigives.

Der vil være Fri Bar i Tuborg julebryg fra klokken 20:59 til 21:59, og indtil klokken 00:00 koster en halv liter julebryg 26 kroner. Derefter vil prisen være 52.

Hos Zwei Grosse Bier Bar vender de også tilbage med et populært koncept, de kørte sidste år. Det er en juletræsjagt, hvor man kan vinde fede præmier og veksle sit juletræ til et øltårn. Aftenens højeste juletræ vinder en bodpakke på aftenen, og vinderen går samtidig videre til den samlede konkurrence om en hovedpræmie på en gratis julefrokost for 10 personer.

Hvis man vil deltage i juletræsjagten, skal man opfylde følgende krav:

Træet skal være et Nålegrantræ. Det skal være minimum 90 centimeter i højden. Træet skal fremstå brugbart, og man kan derfor ikke medbringe sidste års model, og det skal indleveres hos Zwei Grosse Bier bar inden klokken 22:00.

Overstående er hvad der sker i det centrale byliv i Vejle på J-dag. Den Knøhøje Bar er ikke vendt tilbage på vores henvendelse, men via deres Facebookside kan vi se, at de giver den første julebryg mellem 20:59 og 22:00.