Svin & Grin storhittede i Vejle - Vind to billetter til næste show i november

Der var fuldstændig udsolgt til første omgang Svin&Grin i Vejle, og det forventes der at være igen den 8. november, når de vender tilbage. Vi har fået fingrene i to billetter, som du kan vinde.

Den 4. oktober søsatte den lokale Rasmus Simmelkjær Pedersen et nyt koncept kaldet Svin&Grin, hvor gæsterne kunne mæske sig i stegt flæsk ad libitum og efterfølgende lade sig underholde af tre fremadstormende komikere. Konceptet gik over alt forventning, da der lynhurtigt blev udsolgt, og det forventes der igen at gøre den 8. november, når der atter engang afholdes Svin&Grin hos Arresten Mad & Bar.

Initiativtager Rasmus Simmelkjær var overrasket over, at der var så stor opbakning, og han kan meddele, at over halvdelen af billetterne allerede er revet væk.

”Jeg var meget overrasket over den store opbakning, hvor det endte med fuldt hus. Komikerne var glade, stemningen var rigtig god, og det lader det også til at blive i november, da vi allerede har solgt over halvdelen af billetterne,” fortæller Rasmus Simmelkjær.

For kort at opsummere konceptet, så åbner dørene klokken 18:00, og klokken 18:30 er der stegt flæsk ad libitum og en gratis øl. I anledningen af juletiden er det en Tuborg Julebryg, som gæsterne kan væde deres ganer i.

Klokken 20:00 til 21:00 er der så Stand-up med tre fremadstormende komikere, der alle levere på et rigtig højt niveau. Rasmus Simmelkjær glæder sig også rigtig meget til den 8. november, hvor han garanterer et rigtig stærkt line-up.

”Forventningerne er, at det bliver en rigtig god aften. Der er god mad, og et rigtig stærkt line-up. Det er et koncept, der går rigtig godt, især i Vejle,” slutter arrangøren.

Det koster 165 kroner for herlighederne, og billetterne kan købes her.

Vind to billetter til Svin&Grin 8. november

Her på redaktionen har vi fået fingrene i to billetter til Svin&Grin på Arresten Mad og Bar den 8. november. For at vinde billetterne skal du gå ind på vores Facebookside Vejle24, hvor du kan deltage i konkurrencen om billetterne.

Der trækkes en vinder fredag den 2. november.