Det sker i Vejle i weekenden: 19 til 21. oktober

Pressefoto: Phlake

Når weekenden melder sig på, sker der mange ting i Vejle. Hos Vejle24 har vi taget et kig på de mest interessante ting, der sker i weekenden. Det er blandt andet koncerter, udstillinger, børneteater og en Superligakamp mellem Vejle Boldklub og FCK.

Hver weekend er der rigtig mange vejlensere, der ikke ved, hvad de skal give sig til. Det vil vi forsøge at hjælpe med at finde ud af her på Vejle24, hvor vi hver torsdag vil skrive om de arrangementer, der sker i den kommende weekend.

Vi stater naturligvis med fredagen, da det er der størstedelen går på weekend efter fyraften.

Fredag

Fredag står i musikkens tegn. Her er der to koncerter sideløbende med hinanden i henholdsvis Bygningen og Vejle Musikteater.

Klokken 20:00 – Koncert i Vejle Musikteater - Phlake

Det populære danske band Phlake, der blandt andet står bag megahittet Pregnant, kommer til Vejle Musikteater i morgen fredag den 19. oktober. Her afholder de en super-lækker koncert med support af den skønne Lleoh.

Der er stadig billetter til koncerten, og de kan købes til 225 kroner hos Vejle Musikteater.

Klokken 21:00– Koncert i Bygningen – Skullclub

Bygningen afholder koncert med Koldinghus-bandet SKULLCLUB, der leverer blandet lækker musik fra flere forskellige genrer. Punk, folk, sing-along og rock ’n’ roll er det, du kan forvente, når SKULLCLUB er på scenen.

Bandet er blevet sammenlignet med selveste Motörhead, så er man til den slags musik, bør man bruge sin aften i Bygningen.

Prisen er 100 kroner i forslag, mens det koster 120 kroner i døren.

Lørdag

Klokken 10:00 – Vejle Bibliotek – Børneteater Små blå sko (For børn)

Der er underholdning for de mindste, når Vejle Bibliotek lukker dørene op for børneteateret Små blå sko. Skuespiller Ragnhild Kaasgaard skaber sammen med den ”usynlige” dukkefører Erik Olsen, en magisk fortælling, der taler til børnenes fantasi.

Børneteateret begynder klokken 10:00, og det varer en halv time. Det koster 25 kroner, og er for børn fra 1½ til 4 år.

Læs mere om arrangementet hos Vejle Bibliotekerne her.

Klokken 13:00 – Gauerslund Sognehus – Gratis kunstudstilling

Både lørdag og søndag er det muligt at komme til efterårskunstudstilling i Gauerslund Sognehus. K72 har fundet fem kunstnere, der alle har deres base i det jyske. De udstiller deres værker som både tæller malerier, keramik og træting.

Udstillingen har åbent lørdag og søndag fra klokken 13:00 til klokken 17:00, hvor der begge dage er gratis entre.

Se det fulde program for udstillingen her

Søndag

Klokken 15.00 – Vejle Kunstmuseum – Udstilling: Bag om – Lige til stregen

Vejle Kunstmuseum byder velkommen til en satirisk kunstudstilling, hvor der blandt andet er malet humoristiske billeder af den amerikanske præsident Donald Trump.

Udstillingen viser international satiretegning, skabt af verdens bedste tegnere. Der fokuseres i en særudstilling på fire vigtige temaer Magtens ansigt, de udsatte i vores samfund, kampagnen #MeToo samt tegninger, der åbner for dialog om, hvordan og hvorvidt en tegning går over stregen.

Den interessante udstilling åbner klokken 15:00 og det koster 50 kroner.

Læs mere om Bag om – Lige til stregen-udstillingen her.

Klokken 16:00 – Superligakamp – Vejle vs FCK

Søndag klokken 16:00 mødes Vejle Boldklub og FC København i 13. spillerunde af Superligaen. Vejle der indtager Superligaens 12. plads kommer på noget af en opgave, når det Europa League-aktuelle FCK-mandskab gæster Nørreskoven.

Kampen er vigtig for begge mandskaber, da der udover 3-point også er TV-penge på spil. Billetterne kan købes på Vejle Boldklubs hjemmeside, hvor prisen er 40-50 kroner for børn og 80-90 kroner for voksne.