Aktiviteter i Vejle i vinterferien

Foto: Shutterstock.com

Ungerne har ferie, og det er nu der skal findes aktiviteter der kan underholde dem, hvis ikke man har valgt at tage på skiferie. Der er heldigvis masser af aktiviteter på programmet – både for børn og voksne. Læs med her, hvor Vejle24 giver dig overblik over, hvad du kan bruge din vinterferie på.

Endelig er der ferie igen – i hvert fald for børnenes vedkommende. Der er masser på programmet denne uge, så det er bare at vælge de events der passer bedst til ens behov.

Fuglesjov

Fra mandag til onsdag i vinterferien kan du komme på FugleFun. Du kan blandt andet lave foder til fuglene og høre om de mange forskellige arter. Eventen foregår på Rådhustorvet.

Læs mere her.

Gåture i naturen og plast i havet

Lørdag åbner Økolariet, og i oplevelsescentret er der fokus på en af tidens store klima-udfordringer: Plast i verdenshavene.

Desuden byder Økolariet også på guidede ture i naturen i vinterferien.

De to ture du kan komme på er:

Den 11. februar kl. 13-15: "Fra Økolariet til Verdens Ende – og hjem igen"

Den 15. februar kl. 10.30-12.00: "Vinterstemning i Dyrehaven"

George Michael Tribute

Den 12. februar er der også noget for det voksne publikum. Der kan du nemlig opleve alle de store George Michael- og Whamhits, når showet Fast Love - George Michael Tribute kommer til Vejle Musikteater.

Du kan læse mere her.

Legeland i DGI-huset

Fra den 11.-13. februar er der opstillet et Legeland i DGI Huset Vejle. Så send børnene forbi det store aktivitetsland med masser af hoppeborge og andre oppustelige aktiviteter. Arrangementet er for alle børn fra 2 - 13 år.

Læs mere her.

Byg en Star Wars-droide

Torsdag den 14. februar får dit barn mulighed for at bruge sine kreative evner, når Vejle Bibliotek afholder arrangementet: ”Lav din egen Star Wars-droide”. Droider er fællesnavn for alle robotterne i Star Wars-universet. Kig forbi og lav din helt egen droide af papir, pap, ruller eller plastikæg.

Læs mere her.

Nyfortolkning af Nattergalen

Også på Vejle Bibliotek kan du den 16. februar du opleve et af H. C. Andersens mest elskede eventyr, når Nattergalen opføres i en moderne udgave, hvor nutidens digitale device spiller med i forestillingen.

Læs mere her.

Jagt Fenrisulven

I hele vinterferien kan du gå på jagt efter Fenrisulven i udstillingen Guld & Kaos på Kulturmuseet. Du får udleveret et skattekort ved receptionen, som fører dig gennem udstillingen til den farlige ulv.

Læs mere her.

Dragejagt

I Bryggen er hele vinterferien sat i dragernes tegn. Der er både drageværksted og andre sjove events for de mindste. Det er kreativteten der er i højsæde. Se programmet herunder:

  • Søndag og torsdag: Byg en flyvedrage
  • Mandag og fredag: Bliv ansigtsmalet og byg en drage
  • Tirsdag og lørdag: Dekorer kager i dragefarver
  • Onsdag: Tegneevnet med kunstner Kasper Købke med dragetema
  • Alle dage (undtagen onsdag): Konkurrence. Vind præmier med “Sådan træner du din drage 3”

Hele ugen uddeles der også plakater med den nye film: “Sådan træner du din drage 3”.

Hygge i Street Food Vejle

Hos Street Food Vejle er der også events hele vinterferien. Her kan du blandt andet spille brætspil eller smage på insekter.

Læs mere her.