Vejle får svær modstander i Sydbank Pokalen

Imed Louati har døjet med skadesproblemer på det seneste, men VB skal håbe på, at han bliver klar til opgøret mod Nykøbing FC. Han har nemlig en overordentlig god statistik mod falstringene.

Lodtrækningen til 3. runde af Sydbank Pokalen er netop overstået, og Vejle Boldklub skal endnu engang ud på en lang køretur.

2. Runde af Sydbank Pokalen blev afviklet i løbet af ugen, og Vejle Boldklub spillede sig med nød og næppe videre på et sent mål af unge Lucas From til slutresultatet 4-3 mod BK Frem. I dag klokken 12:00 blev der så afholdt lodtrækning til 3. runde af Sydbank Pokalen, hvor Vejles næste modstander skulle findes.

Blandt holdene i bowlen var der både modstand fra Serie 2 og helt op til Superligaen. Superligaholdene har dog ikke mulighed for at møde hinanden på dette tidspunkt i turneringen, og dermed undgik Vejle Boldklub modstand fra den øverste hylde.

Lodtrækningen afslørede dog, at Vejle Boldklub møder modstand fra den næstbedste række, når det gælder Nykøbing FC i 3. runde.

Vejle har domineret Nykøbing

Vi skal blot fire måneder tilbage i tiden, for at finde det seneste opgør mellem Vejle Boldklub og Nykøbing FC. Her endte det med en 2-1 sejr, hvor begge mål blev scoret af Imed Louati. Louati har i det hele taget en god statistik mod Nykøbing, hvor han har scoret i de seneste fire kampe.

I alt har de to klubber mødt hinanden 14 gange i 1. Division siden 2003, og Vejle Boldklub har været det dominerende mandskab. Syv sejre, fire uafgjort og tre nederlag har resultaterne været indbyrdes mellem de to klubber.

Det er to klubber, der ofte scores mange mål når de mødes. Således er det i gennemsnit scoret 4 mål pr. kamp fordelt på de 14 opgør. Nykøbings største sejr var på 6-2 den 5. september 2004, mens Vejles største sejr var på 5-1 den 5. juni 2008.

3. runde af Sydbank Pokalen afvikles den 25. eller 26. september.