Vejle er tilbage i FIFA 19: Se hvem den bedste spiller er her

Foto: EASports

Vejle Boldklub er atter at finde i det populære fodboldspil, FIFA, hvor det seneste spil i rækken FIFA 19, udkommer i næste uge. Vejle24 har taget et smugkig på Vejles trup, hvor der er flere overraskelser iblandt.

Fans af Vejle Boldklub kan glæde sig over, at man atter kan vælge Jyllands Røde Rubin når der skal vælges hold i fodboldspillet FIFA 19. Spillet udkommer den 28. september, men allerede nu er det muligt at downloade en demoversion.

Vejle24 har taget et smugkig, for at se hvordan EASports har vurderet Vejle Boldklub i det nye FIFA 19-spil. Spillerne bliver målt og vejet på samtlige facetter i spillet, inden det bliver skåret ned til en samlet vurdering. 

Vi kigger først på spillernes samlede vurdering, inden vi afslører, hvem der er bedst fra Vejle Boldklub og hvem der er den hurttigste. Holdet ser umiddelbart ud til at være ramt ret præcist, men der er alligevel et par overraskelser. Hvem det er, kan du se i den samlede oversigt herunder.

Målmænd:

Pavol Bajza: 64

Thomas Hagelskjær: 56

Gianluca Zanette: 55

Dino Hodzic: 50

Forsvar:

Mads Lauritsen: 64

Mads Greve: 63

Vladis Emmerson: 63

Rasmus Lauritsen: 62

Kerim Memija: 57

Wei Yu: 49

Midtbane:

Melker Hallberg: 67

Jacob Schoop: 67

Nikolaj Madsen: 66 (Spiller ikke længere i klubben)

Ylber Ramadani: 66

Sean Murray: 64

Viljomur Davidsen: 58

Tobias Mølgaard: 55

Lucas From: 51

Angreb:

Alan Sousa: 65

Gustaf Nilsson: 64

Imed Louati: 64

Adam Jakobsen: 57

Zhenao Wang: 51

* Arbnor Mucolli var ikke med i første omgang hos FIFA 19, men han forventes at være blandt spillerne på holdet, når spillet kommer ud i butikkerne den 28. september.

Midtbanen er den stærkeste hos Vejle Boldklub

Når vi tager et kig over de 23 spillere, der er registreret i FIFA 19 hos Vejle Boldklub, så er det meget iøjnefaldende, at det især er på midtbanen, at Vejle er bedst. Det er således nyindkøbte Melker Hallberg samt anfører Jacob Schoop, der er profilerne på Vejle-mandskabet i FIFA 19, mens Ramadani og Sean Murray kommer lige efter.

Nikolaj Madsen der for nyligt fik ophævet sin kontrakt, er dog fortsat at finde i Vejle Boldklub i FIFA 19, og han styrker midtbanen.

Hvem er den hurtigste VB-spiller i FIFA19?

Generelt set er Vejles mandskab uden særlig meget fart i det nye FIFA 19 spil. Det er især i forsvaret, hvor det står rigtig sløjt til. Her er den hurtigste spiller Kerim Memija, der har en pace på 75. De resterende spillere ligger i bunden af 60’erne, mens det ser helt skidt ud for Mads Greve, der har en pace på 48.

På midtbanen er der heller ikke særlig meget fart. Her er det Viljomur Davidsen, der trækker det længste strå med en pace på 75. Den centrale midtbane er dog ikke prangende, hvor Jacob Schoop er den huritigste med en pace på 71.

I angrebet er den generelle fart meget middel, men Alan Sousa kan heldigvis glæde sig over, at han har en yderst flot pace i spillet. 87 står der ud for Sousa, og det er bestemt i den flotte ende.

Vejle Boldklub i FIFA Ultimate Team

Til de fans der går op i FUT (FIFA Ultimate Team) så er flertallet af VB-spillerne bronzekort, hvilket er i den laveste kategori. De kan dog bryste sig af fem spillere, der har et sølvkort. Det er Sousa, Hallberg, Schoop, Ramadani og Madsen.

Vejle har en gennemsnitsvurdering på 59, hvilket placerer dem nede i bunden af holdene i Superligaen. Til sammenligning har Esbjerg FB, som Vejle Boldklub i aften møder i Nørreskoven, en gennemsnitsvurdering på 60. Men her trækker Rafael Van der Vaart også voldsomt op, og han bliver ikke klar til aftenens brag på Vejle Stadion.

Er du enig i FIFA19-vurderingen af Vejle Boldklub spillerne, eller vil du gerne have et dybere kig på hver enkelt spiller, så kan du finde holdet lige her.