VB's målscorer: Kampen mod AaB var et skridt i den rigtige retning

Mads Greve scorede sit femte mål i VB-trøjen. Foto: Vejle-Boldklub.dk

Mads Greve stod for mandagens udlignende scoring, der sikrede VB et enkelt point mod AaB. Han ser målet og kampen som et skridt i den rigtige retning, og det skal gerne sikre dem tre point mod Esbjerg.

Vejle Boldklub har fortsat besvær med at vinde kampe i Superligaen, men i mandags fik de alligevel en lille optur, da de hentede uafgjort på en svær udebane, og samtidig fik deres første scoring i Superligaen i over en måned.

Målet blev scoret af forsvarsspilleren Mads Greve, og han var naturligvis rigtig glad for det hovedstødsmål, han sendte ind efter 51 minutters spil.

”Det var en dejlig følelse. Det er det altid, når man scorer et mål. Jeg var rigtig glad, og det tror jeg også man kan se, på den måde jeg løb ud til de andre spillere, og den måde bænken fløj op på. Sådan skal det være når man scorer mål, og jeg er glad på mine egne vegne, men naturligvis også på klubbens vegne, nu hvor vi har haft problemer med at score,” lyder det fra forsvarsspilleren.

Scoringen til 1-1 fra Mads Grev kom efter en standardsituation, hvilket i 1. Division var et af de stærkeste våben for Vejle Boldklub. Efter oprykningen til Superligaen, har VB dog ikke haft samme skarphed på deres dødbolde, og Mads Greve mener, at det er et mix mellem bedre modstandere og manglende skarphed fra dem selv.

”Det er nok en kombination af, at der er mange hold i Superligaen, der er stærke på dødbolde, men i bund og grund også, at vi har manglet noget på vores standardsituationer. Det er både i vores løb og vores indlæg, at der har manglet noget i forhold til sidste sæson. Så kampen i mandags var helt sikkert et skridt i den rigtige retning,” fortæller Mads Greve.

Foto: Vejle-boldklub facebook

Når først man står på banen, tænker man ikke på hvem han er

Allerede på fredag gælder det kampen mod et andet oprykkerhold, når Esbjerg FB kommer på besøg. Gæsterne har klaret sig væsentligt bedre i de første runder af Superligaen, hvor de lige nu indtager en 4. plads.

Mads Greve synes også, at det ligner et forbedret Esbjerg-mandskab, i forhold til det hold, de spillede mod i sidste sæson.

”Ja det vil jeg sige. De har steppet op i forhold til første division. Uden at skulle gøre mig helt klog på det, da jeg ikke har set alle kampe, så virker det til, at de har fundet en måde at spille på, hvor de er solide og står godt på banen, og samtidig giver så lidt væk som muligt,” lyder det fra Mads Greve der uddyber:

”De virker til at være lidt mindre offensive end sidste år, men de har haft god succes, og måske også lidt tur i den med et par snævre sejre. Det bliver helt sikkert en svær kamp, men jeg synes vi er mindst ligeså gode, og jeg ser gode muligheder for os,” siger Mads Greve.

Nu kommer du måske til at stå overfor Rafael Van der Vaart. Er der noget specielt i at spille over for en spiller med hans meritter?

”Man kan jo ikke have andet end respekt for den karriere han har haft, og han er nok den spiller i Superligaen, der har haft den flotteste karriere. Men når kampen går i gang, og man står over for ham, hvilket jeg også prøvede i en træningskamp mod FC Midtjylland i sidste sæson, så er det ikke noget, man tænker på,” slutter forsvarsspilleren.

Vejle og Esbjerg tørner sammen fredag den 21. september klokken 19:00. Du kan købe billetter til opgøret lige her.