Stig Tøfting: Jeg håber ikke Vejle rykker ned

Vejle Boldklub i kamp mod Stig Tøftings gamle klub, AGF. Foto: Vejle-Boldklub.dk

Selvom Stig Tøfting var hård ved Vejle Boldklub i sin klumme hos Ekstra Bladet inden sæsonstarten, så håber han ikke, at Vejle Boldklub rykker ned.

Inden superligasæsonen gik i gang, var Stig Tøfting meget hård i sin vurdering af Vejle Boldklubs chancer i Superligaen, hvor han rangerede dem som det dårligste af de 14 hold. Samtidig forventede den tidligere AGF spiller ikke, at Vejle Boldklub havde vundet en kamp efter syv runder.

Det gav ramaskrig i den vejlensiske rubin, hvor klubikonet Thomas Graversen ironisk kørte Stig Tøftings klumme i avisen over med en plæneklipper, som også er Tøftings kælenavn. Dette skefte efter Vejle havde lagt ud med en 3-1 sejr over Hobro i deres retur til Superligaen.

Stig Tøfting svarede kækt tilbage, at nu skulle man bare vente til der var spillet syv runder, og det er der nu. Vi har derfor taget fat i Stig Tøfting, der netop havde afsluttet et spil paddletennis.

"Det gik ikke så godt, vi tabte. Ligesom Vejle," lød det fra Stig Tøfting, der dog erkender, at han var overrasket over den start, som Vejle leverede i de første par kampe.

"Jeg synes de var gode i starten, men det er de ikke længere. Det ligner, at de er begyndt at mangle overskuddet. Om det så er træthed, det ved jeg ikke, men han (Adolfo Sormani red.) skifter jo næsten spillere ud i halvlegen af hver kamp," fortæller den tidligere fodboldspiller.

De har taget hårdt på dem at spille Superliga

Selvom Stig Tøfting gav en lige højre til Vejle Boldklub inden sæsonstarten, så håber han bestemt ikke, at de rykker ned i 1. Division, og det tror han heller ikke, at de gør.

"Jeg kan rigtig godt lide Vejle. De har et fedt stadion, nogle fede fans, og jeg har altid godt kunne lide klubben. Det kommer især efter de opgør, jeg selv har haft mod Vejle, og de har altid været specielle for os i Aarhus. Så jeg håber ikke, at de rykker ned, og det tror jeg heller ikke de gør. Men de hiver gevaldigt efter at finde melodien. Det har taget hårdt på dem at spille Superliga," lyder det fra Stig Tøfting, der tror det bliver en målfattig kamp i aften.

"Der plejer aldrig at komme mange mål, når AC Horsens er med. Stiller de ligeså defensivt op, som da de mødte FC Nordsjælland, så kan det blive rigtig svært for VB at lave mål. Så det bliver en målfattig kamp," slutter Stig Tøfting.

AC Horsens og Vejle Boldklub tørner sammen klokken 19:00 på CASA Arena i Horsens. Der forventes omkring 8.000 tilskuere på lægterne.

Ekstra Bladet nyheder og breaking nyt.