Vejle Boldklub tester formen søndag: Kampen mod Östersunds bliver streamet live

Helt så mange fans, som der var til stede til braget mod Fredericia, dukker nok ikke op på stadion på Søndag. Ikke desto mindre er det en interessant test, og for alle med rubinrøde hjerter en måde at få stillet sine abstinenser før Superligaen starter.

På søndag klokken 12 tester Vejle Boldklub Superliga-formen imod svenske Östersunds FK. Kampen bliver spillet på Vejle Stadion, men er man udenbys, eller af anden grund forhindret til at dukke op, kan man få stillet sine rubinrøde abstinenser og streame kampen live.

I dag er der præcis 14 dage til at Vejle Boldklub tager hul på den kommende sæson, når de hjemme byder Hobro op til dans. For et par sæsoner siden var Hobro den helt store eventyrhistorie i dansk fodbold, da landsbyklubben mod alle odds spillede sig op i Superligaen, og ovenikøbet leverede flotte resultater i sin første sæson.

På søndag tester Vejle Boldklub formen mod den svenske eventyrklub, Östersunds FK. Klubben fra det svenske skiskydningscentrum er på få år gået fra en tilværelse i de lavere svenske rækker, til i sidste sæson, at spille europæisk fodbold. Det blev blandt andet til sejre over Galatasaray og Hertha Berlin, før mægtige Arsenal agerede stopklods for svenskerne.

I øjeblikket holder svenskerne sommerpause i den bedste svenske række, Allsvenskan, hvor Östersunds pt. ligger nummer seks. I pausen har de dog mistet både deres succesrige træner, engelske Graham Potter, som er skiftet til Michael Laudrups tidligere klub, Swansea - og midtstopperen Sotirios Papagiannopoulos, som fremover kommer til at skabe knuder på tungebåndene på de danske fodboldkommentatorer, når han skal tørne ud for FC København.

Forstærkninger på vej til Vejle

Der er derfor ubesvarede spørgsmål om begge holds styrke, når de på søndag mødes på Vejle Stadion. For Vejle Boldklubs vedkommende blev det i går til en sejr i en miniturnering mod Hedensted og Horsens. Endnu har klubben dog ikke præsenteret de ventede forstærkninger til truppen. Godt nok er congolesisk-ukrainske Vladis Emmersón hentet ind til forsvaret, og Tobias Mølgaard og Adam Jacobsen er hentet i henholdsvis Thisted og Frem, men der forventes stadigvæk at komme yderligere forstærkning til vort rubinrøde hold inden transfervinduet lukker.

Måske der allerede er en ny spiller i trøjen, når det går løs på Søndag klokken 12? Er du forhindret I at dukke op på stadion, kan du streame kampen på den svenske side op.se. På linket her kan du oprette dig som bruger. De reklamerer med at det kun koster 1 krone den første måned, og at der ingen bindingstid er - men vi har på redaktionen ikke selv testet det - så husk at læs, hvad der står med småt. Der er også muligt at se kampen som pay per view. Der tager svenskerne sig dog rigeligt godt betalt, da det koster 99 svenske kroner - medmindre man har en kode. Her er linket til kampen som pay per view.