To VB-spillere på månedens hold: En af dem kan blive månedens spiller

Vejret har været fantastisk, og spillet ligeså i de hidtidige tre kampe for Vejle i Superligaen. Foto: vejle-boldklub.dk

At Vejle Boldklub er tilbage i Superligaen med bravour bliver både bemærket og belønnet. To af holdets bærende kræfter er kommet på det officielle månedens hold.

Blot fire klubber er stadig ubesejrede i Superligaen. Blandt dem er vor allesammens Vejle Boldklub, som har taget Superligaen med storm med fornemme præstationer hjemme i Nørreskoven – og især ude mod Brøndby IF.

Få eksperter havde på forhånd forudset, at de rubinrødklædte Vejle-spillere ville præstere så godt i landets bedste række, men præstationerne i de første tre runder er så absolut blevet bemærket. I går kom de elleve bedste spillere i juli i en officiel kåring på månedens hold, og der blev fundet plads til to VB-spillere.

På midtbanen har anfører Jacob Schoop, som brillerede med et skønt langskudsmål hjemme mod Hobro, fået plads. Længst fremme er Alan Sousa kommet på holdet. Den unge brasilianer har leveret ét mål i hver kamp hidtil i sæsonen, foruden flere spektakulære beviser på sin tekniske kunnen.

Du kan se hele holdet på Superligaens officielle hjemmeside her.

Tre på Tipsbladets hold

Tipsbladet kårer også månedens hold, og fodboldavisen topper den officielle kåring. De har fundet plads til hele tre spillere fra Byens Boldklub blandt deres elleve udvalgte.

Venstrebacken er besat af Viljormur Davidsen, der gang på gang formår at steppe op, når konkurrencen bliver hårdere. På midtbanen er det hos Tipsbladet Arbnor Mucolli der har fået plads. Den unge spiller, der med sine evner (og nye hårpragt) minder om VM’s bedste spiller, Luka Modric. Naturligvis har Tipsbladet også placeret Alan Sousa helt på toppen.

Du kan se hele Tipsbladets hold her.

Sousa kan blive månedens spiller

Netop Alan Sousa kan opnå endnu mere hæder for sine præstationer i juli. Han er nemlig sammen med FC Københavns Viktor Fischer og FC Nordsjællands unge stjerneskud, Andreas Skov Olsen, blevet nomineret til at blive månedens bedste spiller i juli.

Sousa, Schoop, Mucolli, Davidsen og de andre spillere fra Byens Boldklub løber allerede på banen igen i morgen aften klokken 19. Modstanderen er de danske mestre fra FC Midtjylland, og billetterne går endnu engang som varmt brød her i sommervarmen. Mod AGF i mandags var der udsolgt, så det kan anbefales at købe sin billet på forhånd. Det kan gøres her.