Hvis VB slår Nykøbing, er der lokalopgør i vente i pokalturneringen

Opgøret mod Nykøbing FC bliver spillet i landskampspausen, så VB kommer til at undvære en række spillere, som er på landsholdstjeneste. Imed Louati (billedet) var blandt andet udtaget til det tunesiske landshold, men en skade forpurrer både landsholdstjeneste og pokalkamp. Foto: Vejle-Boldklub.dk

Der er netop blevet trukket lod til næste runde af pokalturneringen, og hvis Vejle Boldklub vinder den udsatte kamp mod Nykøbing FC, skal de i næste runde krydse klinger med Kolding IF fra 2. Division.

Den 10. oktober skal spillerne fra Vejle Boldklub på langfart til Falster, hvor de i et udsat opgør i 3. runde af pokalturneringen skal møde Nykøbing FC. Opgøret er det eneste, som mangler af blive afgjort i 3. runde.

Allerede i dag er der derfor blevet trukket lod til 4. runde. Blandt de mulige modstandere i bowlen var samtlige Superliga-hold bortset fra Randers, der blev besejret af Kolding IF i 3. runde.

Det var netop Kolding IF fra 2. Division, der kom op af hatten som modstander til vinderen af opgøret mellem VB og Nykøbing FC. Der er derfor en på papiret overkommelig modstander i vente for Vejle, hvis det lykkes dem at besejre Nykøbing FC.

Formstærkt Kolding-hold

Kolding IF er dog kommet rigtig godt fra start i 2. division, hvor de efter 10 runder stadigvæk er ubesejrede.

I Kolding IF's trup finder man i øvrigt angriberen Jonas Andersen, som er udlejet fra VB. Han har været på banen i samtlige af KIF's seneste 11 kampe, men har kun fået to startpladser. Foreløbig er det blevet til en enkelt assist i divisionen, og et enkelt mål i pokalturneringen for unge Andersen.

Da Kolding IF er det lavest rangerede hold, har de fordel af hjemmebane i et eventuelt opgør.

Allerede i aften skal de rubinrøde spillere i aktion, når opgøret mod SønderjyskE i Superligaen sparkes i gang klokken 19.00.