Kommunikationschef bekræfter rygter: Constantin Gâlcă ny træner for Vejle

Foto: Vejle Boldklub

I går opsagde Adolfo Sormani sin stilling som træner for Vejle Boldklub, og siden har rygterne gået på, at rumænske Constantin Gâlcă bliver den næste træner. Vi har talt med kommunikationschef for Vejle Boldklub, Morten Pelch omkring rygterne.

I går sagde Vejle Boldklub farvel til cheftræner Adolfo Sormani, og i dag vil de præsentere den nye træner. Rygterne er dog allerede begyndt at sive, og Ifølge det rumænske medie Digisport bliver den næste træner rumænske Constantin Gâlcă, der tidligere har ført storklubben Steaua Bukarest til både mesterskab og pokaltitel.

Rygterne bekræftet

Vejle Boldklub ville i morges ikke bekræfte rygterne, men nu skulle den være god nok. Morten Pelch der er kommunikationschef for Vejle Boldklub bekræfter, at Constantin Gâlcă for eftertiden skal stå i spidsen for Vejle.

”Det er ude nu. Det er Constantin Gâlcă der skal være træner. Så det kan du sætte på med det samme,” udtaler Morten Pelch til Vejle24.

Vil lade nye kræfter komme til

”Det handler for mig alene om at levere resultater, og jeg er skuffet over, vi ikke har fået flere point ud af vores indsats. Det er en utrolig stærk spillertrup med stor kvalitet,” udtalte Adolfo Sormani i går. Han mente at der skulle nye kræfter til for at få Vejle ovenvande:

”Jeg tror, der skal nogle nye kræfter til, der kan forløse potentialet. Derfor meddelte jeg klubben, at jeg gerne ville stoppe, og jeg er glad for, at de har lyttet til mit ønske. Det kan forhåbentligt give det boost, der kickstarter den kvalitet, der er i truppen og sikre point. Og i den sidste ende overlevelse.”Slutteligt vil han gerne takke alle fans: 

”Jeg vil gerne takke fansene for deres støtte, den har været ubøjelig og vist mig at der er lige så meget passion i Vejle, som i Italien. Derudover vil jeg gerne takke Morten Bisgaard, Asger Pedersen, Jacob Krüger, Henrik Tønder og alle i og omkring klubben. Det har været en fantastisk tid i Vejle Boldklub, og jeg vil tænke tilbage på den med glæde,” sluttede Adolfo Sormani af.

Lige nu indtager Vejle sidstepladsen i Superligaen og det er også med den begrundelse, at Adolfo Sormani tog beslutningen og smed sin opsigelse.

Den næste kamp for Vejle er på hjemmebane på lørdag mod Vendsyssel, og det bliver med Constantin Gâlcă i spidsen.