Både Dom og Steve bomber i Kina

I sin tid i Nørreskoven scorede Dom 24 mål i 46 kampe. Foreløbig holder han målgennemsnittet i den næstbedste kinesiske række. Foto: Vejle-Boldklub.dk

En tidligere og en nuværende VB-angriber scorede begge i weekenden i Kina.

Efter en svingende start på foråret, er Vejle Boldklub kommet tilbage på sporet og har generobret førstepladsen i Nordicbet Ligaen. Det er dog ikke fordi modstandernes målnet har blafret ofte. Blot syv mål er det blevet til i de seneste ti kampe.

Både fans og selvbestaltede eksperter har forklaret måltørken med rekordsalget af Dominic Dom Vinicius i vinterpausen. Den store brasilianske angriber var da også garant for mål i sin tid i Nørreskoven. I weekenden fik han også netmaskerne til at blafre i den næstbedste kinesiske række.

Se målet her:
2018 CHA League one   Round 8   Beijing BeiKong vs Zhejiang Greentown

Som vi i sidste uge kunne berette, skrev Vejle Boldklub i vinterpausen samtidig kontrakt med den gambianske landsholdsspiller Steve, som er et virkeligt stort navn i Kina, hvor han i flere sæsoner har scoret mange mål i den bedste række.

I weekenden scorede Steve hattrick. Det var dog ikke nok til at sikre sejren, da hans hold tabte 3-4.

Se målene her:
2018 CHA CSL   Round 8   Beijing Guoan vs Guizhou Hengfeng

Med weekendens scoringer har Dom scoret fire mål i de første otte kampe. Steve har fået netmaskerne til at blafre seks gange. Ligeledes i otte kampe.