Dansk øl i verdensklasse kommer til Vejle på fredag

Alefarm har Tap Takeover på fredag, når de gæster Cat & Barrel - Foto: Alefarm

På fredag kan du opleve et af Danmarks fineste bryghuse på slap line i Vejle. The Cat & Barrel lægger nemlig haner til Alefarm til en omgang Tap Takeover.

The Cat & Barrel har flere gange inviteret gode bryghuse til at overtage stedets haner for en periode. På fredag klokken 16.00 kommer Alefarm til Vejle og det bør alle øl-entusiaster i byen nyde godt af. 

Inden for den danske øl-scene er Alefarm en af de absolutte stjerner og det er et af de bryghuse, som nyder allermest respekt blandt øl-nydere i både Danmark og udlandet. 

Selvom bryggeriet ikke har mange år på bagen, så har deres kompromisløse tilgang til ølbrygningen sat dem på landkortet som et af de bryggerier, der laver det mest spændende øl i Danmark i øjeblikket.

Du kan derfor opleve flere anderledes øl, som du med garanti ikke har smagt lige før, hvis du dukker op til bryggeriets Tap Takeover på fredag. 

Smag f.eks. Eternity Is A Matter Of Perspective, der er en Imperial Gose med solbær. 

Tag f.eks. dine kollegaer under armen og gå ned på byens bedste ølbar og forkæl dine smagsløg med øl, som du aldrig har smagt før.