Mobilhul lukkes i Vejle

Pressefoto

Beboere i Vejle kan endnu en gang se frem til en forbedret mobildækning, eftersom Telenor har opgraderet mobilsignalet i en mobilmast i kommunen.

Danskernes dataforbrug stiger markant hvert år, og derfor har Telenor igen opgraderet mobilsignalet i en mobilmast på Lerbæk Møllevej i Vejle. Denne stigning i forbruget kræver nemlig en konstant udvikling af Telenors netværk, så det fortsat kan leve op til kundernes krav og forbrug.

”Danskernes dataforbrug er steget med en enorm hastighed. Denne udvikling følger vi selvfølgelig hos Telenor, så kvaliteten af vores netværk kan følge med kundernes behov. Derfor er det essentielt, at mobilnetværket konstant finjusteres, og ved at opgradere signalet i masterne sikrer vi, at kunderne får en god digital oplevelse, hvad end de bruger mobiltelefonen derhjemme eller på farten” udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

Mobilmasten er placeret tæt op ad Midtjyske Motorvej, og vil således også give bedre mobilitet til forbipasserende på denne strækning. Signalet fra masten er mærkbart indenfor en radius af 5-10 kilometer. Dog kan rækkevidden forringes i bakkelandskab og skovområder.

Flere forbedringer i 2020

I 2019 foretog Telenor en finjustering af netværket, og disse opgraderinger fortsætter i 2020. Telenor har en klar målsætning om et godt mobilnetværk for kunderne, hvilket forudsætter en konstant udvikling, som skal sørge for at kapaciteten øges samt at mobilnetværket styrkes.