Louise til ignorant billist: "Skam dig og må dit affald rådne op i din indkørsel"

Foto: Shutterstock

På Facebookgruppen "Det sker i Vejle," er der lagt en historie ind om en kvinde, der tilsyneladende ikke kunne styre sit temperament i trafikken. Hendes opførsel fordømmes af flere hundrede, der syntes det er forkasteligt ikke at lade skraldemændene passe deres arbejde.

"Hvad fanden sker der??" Sådan indleder Louise Møldrup Sørensen sit indlæg i den lokale Facebook-gruppe: "Det sker i Vejle." Louise er blevet forarget over et optrin i trafikken, som hun var vidne til ved Langelinje i Vejle.

"En skraldebil holder på en sidevej og forsøger at komme ud, men som folk er flest, holder ingen tilbage for at hjælpe skraldebilen ud..... til sidst er han nød til at køre frem, hvilket sender en kvindelig billist helt op i det røde felt," skriver Louise Møldrup om hændelsen. Hun fortsætter:

"Skraldebilen køre(r) frem, og kvindemennesket der blev tvunget til at give plads, vælger simpelthen at køre op på siden af skraldebilen (ovre i de modkørendes vejbane), for at råbe og skrige og hilse på skraldemanden med sin langefinger.... !! Efter hendes fine gestus, forsøger hun nu at bakke tilbage, ind bag skraldebilen igen, da hun ikke kan overhale den.... det resultere i at hun går i stå, og lyder som om hun er ved at smadre hendes gearkasse...."

Louise Møldrup er tydeligvis ikke imponeret over den manglende tolerance, den arrige kvinde udviste overfor en skraldebil, der kørte rundt og tømte folks skrald. I 30 graders varme vil de arbejdende skraldefolk selvfølgelig gerne have lov til at komme videre med arbejdet, men mange trafikanter synes ikke, at de skal tage hensyn.

"Jeg undre(r) mig virkelig over at folk har så lidt til overs for andre, og specielt en skraldemand, der i 30 graders varme render rundt og tømmer dit og mit stinkende lort.... !! I gamle dage blev skraldemændene mødt med et vink, idag blir de mødt med en fuck-finger!!" skriver Louise Møldrup i sit indlæg, der har fået mere end 340 likes og 25 delinger.

De mange medlemmer i den lokale gruppe er enige med Louise. Der skal tages hensyn til skraldebilerne.

Louise slutter af med en svada til billisten.

"Til det hysteriske kvindemenneske: Hvis du læser med her, så burde du kraftedeme skamme dig, og må dit affald rådne op i din indkørsel....!"