God gerning fra Mohira: Gratis tacos til vejlenserne

Foto: Mohira Tacoshop

Har du lyst til en gratis omgang frokost eller aftensmad, så bør du sende en besked til Mohira, der grundet risikoen for madspil ønsker at give deres lækre tacos væk.

I disse tider er det rigtig hårdt at arbejde i restaurationsbranchen. Restauranterne er nemlig blevet beordret til at lukke, og de må tidligst åbne igen den 1. april.

Derfor vil der også være mange restauranter, der ligger inde med mad, der bliver for dårligt, og dermed skal smides ud, men heldigvis er der også en løsning på dette.

I Mohira Tacoshop der er placeret i Streetfood Vejle, har de nemlig valgt at give deres overskydende mad væk helt gratis til sultne vejlensere.

Hvis man har mulighed for at møde op mellem 12 og 14 i dag, så kan man sikre sig en lækker omgang Do-It-Yourself Tacos.

Med følger der hjemmelavet glutenfrie tortillas, langtidsstegt al pastor inspireret pulled pork, masser af lækkert tilbehør, en spicy habanero-hotsauce, og mere til.

“Vi vil egentlig gerne bare sprede lidt positivitet i denne tid, så hvis det budskab kan komme ud, vil jeg være lykkelig,” lyder det fra den ene indehaver, Mathias Taichi Ohira Poulsen.

Sådan får du Do-It-Youself Tacos

Der er et begrænset antal, så for at få fat i en gratis omgang mad, skal du sende en besked til Mohira Tacoshop på Facebook. De vil så reservere en boks til dig, som du kan hente mellem 12.00 - 14.00.

Det er nødvendigt at skrive til først, og få bekræftet sin reservation, så man ikke bare dukke op uden.