Claus bad om hjælp i Facebook-gruppe: Så kørte Eghbal ud med en iPhone

Foto: Shutterstock

Selvom Facebook ofte kritiseres for at være Internet-krigernes kampplads, så sker der også smukke ting rundt omkring i de lokale grupper. Det kan Claus fra Vejle skrive under på, da han manglede en telefon sent lørdag aften.

"Er der nogle, der har en tlf liggende, som jeg må låne. Min nye Iphone er afgået ved døden. Det ville være bedst med en iphone, da det er dem, jeg kender. Jeg vil gerne låne den indtil mit teleselskab finder ud af, hvad de skal gøre."

Sådan lød en besked i Facebook Vejle, der blev lagt online omkring klokken 21 lørdag aften. Vi ved alle, at det kan være rigtig svært at være uden telefon i en periode, og når man ikke engang ved, hvor lang tid teleselskabet skal bruge på at behandle en klage, så kan man stå i en rigtig uheldig situation.

Eghbal Sadat fra RepByDrive var dagens mand i skysovs. "Alt kan ikke gøres op i kroner og ører. Så når vi kan hjælpe, står vi altid til rådighed," skrev han i tråden, da han skulle forklare, hvorfor han valgte at hjælpe Claus. Foto: Privat

Det havde den lokale Eghbal Sadat forståelse for, og allerede et par timer efter, at Claus havde spurgt om hjælp, stod han med en iPhone i hånden. Eghbal, der til daglig reparerer telefoner for RepByDrive, havde nemlig en telefon i reserve og kunne godt undvære telefonen.

"Man skal altid hjælpe, hvor man kan, det er, hvad jeg er opdraget med. Det gjorde mig glad at kunne hjælpe Claus," fortæller Eghbal til Nyheder24.

Mange positive reaktioner

Opslaget fra Claus fik mange reaktioner, og selvom der var et sure indslag i tråden, så var de fleste enige om, at Eghbals service var langt over, hvad man kan forvente af en komplet fremmed.

Claus selv var ved at falde på halen over den hjælp, som han fik tilbudt. Han opdaterede sit opslag efter han havde modtaget telefonen fra Eghbal.

"Jeg sidder nu med en telefon og er dybt taknemmelig over at Eghbal Sadat har hjulpet mig. Tænk at der findes mennesker der vil hjælpe en sen lørdag aften."