Bornholmske Kjærstrup åbner chokoladebutik og isbar i Vejle

Flødebollesoftice fra Kjærstrup. Foto: Pressefoto.

Torsdag den 12. marts kl. 10 slår Uffe Mikkelsen dørene op til sin Kjærstrup-butik på Paladspassagen 38 i Vejle. Kjærstrup er en familieejet bornholmsk virksomhed med mere end 20 års erfaring i kvalitetschokolade og is.

Kombination af Kjærstrups fyldte chokolader, flødeboller, god is og bornholmske specialiteter bliver omdrejningspunktet for den nye butik på Paladspassagen 38. Uffe Mikkelsen, indehaver af Kjærstrup Vejle fortæller:

”Vejlenserne har god smag. De ved, hvad der er godt, og de sætter pris på det. Jeg vil gerne forkæle Vejlenserne med bornholmsk gourmet i form af chokolade, flødeboller, is og drikkevarer.”

Kjærstrup er udover de lækre håndlavede chokoladeprodukter kendt for deres flødebollesoftice, som findes i flere varianter og består af en stor håndlavet flødebolle med softice og hjemmelavet topping.

På åbningsdagen den 12. marts fra kl. 10 samt fredag den 13. og lørdag den 14. marts vil besøgende i butikken kunne prøve den bornholmske flødebollesoftice til særpris 30 kr.

Netop det bornholmske var afgørende for, at Uffe valgte Kjærstrup til at opfylde drømmen om at blive selvstændig. Han uddyber:

”Bornholm er lig med gourmet, kvalitet og godt håndværk. Samtidig er Bornholm en ø, der kan frembringe gode ferieminder hos de fleste. Det er netop den hyggelige feriestemning vi vil bringe ind i butikken. Vores kunder skal træde ind i et lille stykke Bornholm midt i Vejle.”

Uffe har altid arbejdet indenfor fødevaresalg, så han er kendt i branchen. Venner og familie kan bevidne, at han længe har drømt om at blive selvstændig, og nu er brikkerne faldet på plads med Kjærstrup-konceptet.

”Kjærstrup er en familieejet virksomhed, der hver dag gør hvad de kan for at give kunderne den allerbedste oplevelse med de allerbedste produkter. Det er vigtigt for mig at sælge et produkt, jeg kan stå inde for og være stolt af at præsentere for Vejlensere,” fortæller Uffe.

Placeringen af Kjærstrup Vejle i Paladspassagen er ingen tilfældighed. Området er valgt på grund af de lyse og indbydende lokaler og de gode adgangsforhold. Uffe fortæller afslutningsvist:

”Jeg tror, at Paladspassagen bliver et meget attraktivt område med sit mix af forretninger, spisesteder og lejligheder. Og jeg glæder mig meget til at slå dørene op til Kjærstrup Vejle og byde kunderne velkommen med en smagsprøve.”