Locumskoncerter og lokal musiker er en del af Spil Dansk i Vejle

Pressefoto. Spil Dansk

I uge 44 starter den landsdækkende Spil Dansk-uge, hvor der sættes fokus på danskproduceret musik. I Vejle byder man ind med Locumskoncerter og den lokale John Sharling, mens der også er koncerter i Egtved og Give.

Spil Dansk-ugen nærmer sig med hastige skridt. Det er en uge hvor danskerne kan komme endnu tættere på danskproduceret musik, som er skabt af danske komponister, sangskrivere og producere.

I Vejle har man hyldet Spil Dansk-ugen de seneste år, og det gør man igen i år, hvor det i Vejle by er muligt at komme til koncert med en lokalkunstner på biblioteket, mens man også kan tage med til de populære Locumskoncerter.

Spil Dansk-koncerter i Vejle

Den 31. oktober afholdes det første Spil Dansk event i Vejle Kommune. Det er Locumskoncerter, hvor man får tre koncerter på en aften.

Koncerterne finder sted på tre atypiske steder omkring Vejle Havn, og man kan både nyde fællessang med Jakob Bunderup ved Fjordenhus, Engelholsmbandet Klaptrae ved det tidligere Carlsberg øl-lager samt koncert med hovednavnet Per Vers.

Alle tre koncerter fås i en samlet pakke med mad og/eller drikkevarer til 200 – 250 kroner.

Locumskoncerter starter klokken 18:00 og løber til 22:00.

Den 1. november kan du komme til koncert med den lokale John Sharling, som du kender fra John Sharling Band, Kuko De Kobra eller Trajve. Koncerten er melodiøs og teksterne er både nærværende, humoristiske.

Der reklameres endda med, at der måske er en lille overraskelse til publikum?

Koncerten afholdes ved Vejle Bibliotekerne og de starter klokken 16:30 og løber til 17:30.

Spil Dansk-koncerter i Vejle Kommune

Foruden Vejle er det også muligt at komme til Spil Dansk koncerter i henholdsvis Give og Egtved. Her er der koncerter fra den 31. oktober til og med den 8. november.

Læs mere om alle koncerterne her.

Hvad er Spil Dansk?

Spil Dansk er et koncept der finder sted hvert år i uge 44, og det er søsat for at skabe mere fokus på danskproduceret musik, og samle kræfterne i det danske musikliv. I 2001 så man konceptet for første gang, men her var det blot en enkelt dag.

I dag afholdes det over en hel uge, hvor 30 kommuner i landet er med til at sprede budskabet, om at sætte mere fokus på den danske musik.

I 2001 var det KODA, der stod for initiativet, men i dag afholdes Spil Dansk af foreningen Spil Dansk.