Nu er The Burger Shack klar til at åbne igen

Med en ny franchisetager i hånden er The Burger Shack klar til at genåbne restauranten i Vejle Midtpunkt. Åbningen fejres med et godt tilbud på en burgermenu hele dagen til 65 kroner.

Den 22. oktober valgte den hidtidige franchisetager fra The Burger Shack noget pludseligt at dreje nøglen om, og lukke den populære burgerrestaurant i midtpunktet. Allerede samme dag kunne The Burger Shacks driftschef, Christoffer Noe Kjærholm, dog meddele os, at de havde planer om at genåbne indenfor kort tid med en ny franchisetager.

Den dag er nu fundet. Allerede i overmorgen, torsdag den 8. november, kan vejlenserne igen sætte tænderne i Burger Shack-burgerne med den lækre grillsmag.

”Vi har rigtig store forventninger til det. Vi følte jo selv, at vi havde fået rigtig meget ros, og vi havde relativt travlt, så nu har vi fået en af vores erfarne franchisetager ind, som allerede driver The Burger Shack i Aalborg og Silkeborg, så ham har vi stor tiltro til,” lyder det fra Christoffer Noe Kjærholm der tilføjer:

”Vi kunne godt have åbnet op dagen efter, men vi har brugt lidt ekstra tid, fordi vi gerne ville være fuldstændig sikre på, at vi havde fundet den helt rette, og den rette manager, er også er lokalkendt i Vejle. Det har vi brugt en del tid på, men nu er vi endelig klar,” siger Christoffer Noe Kjærholm.

Da vi talte med dig sidst, fortalte du, at der ville komme nogle ændringer. Kan du fortælle om, hvad der er blevet ændret?

”Det har været vigtigt for os, at selve restauranten fungerede godt, så det har været nogle ret tekniske ting. Varebalance, omrokeringer i køkkenet og så videre, men det skal sikre os, at det er det helt rigtige produkt, der kommer ud hver gang,” fortæller Christoffer Kjærholm.

Burgermenu hele dagen til 65 kroner

I forbindelse med genåbningen af The Burger Shack, tilbyder restauranten et åbningstilbud, der kommer til at gælde hele dagen.

”Vi kommer til at lave et åbningstilbud der lyder på en burgermenu for 65 kroner. Det gælder hele dagen, og modsat tidligere, så gælder det nu på alle vores burgere,” fortæller driftschefen.

Er det nye ansigter, vi kommer til at se bag disken?

”Det er lidt forskelligt. Alle der var ansat før, er blevet tilbudt at fortsætte i butikken. Det er selvfølgelig noget der sker mellem franchisetageren og de ansatte, men det bliver en god blanding,” siger Christoffer Noe Kjærholm, der slutteligt fortæller, at de glæder sig rigtig meget til åbningen.

The Burger Shack åbner klokken 11:30, og du kan finde restauranten på Nørregade 83 i Midtpunktet.