Vild med vand: Er du Vejles bedste svømmer – eller smutter?

Programmet for Vild med Vand ligger klart. I to dage i slutningen af august kommer havnen til at flyde over med mad, musik, teater og konkurrencer.

Det hidtil mest ambitiøse program, erklærer kommunen om årets festival, som er nummer ni i rækken, og strækker sig over to dage: lørdag den 25. august og søndag den 26. august.

Lørdag åbner Vejle Havn hovedportene og fem af Vejles lokale musikforeninger arrangerer koncerter på tre forskellige scener. Derudover kan man gå på opdagelse på Upcomers designmarked, når Lystbådehavnens træpromenade fyldes af cirka 70 designere. Sulten kan man få stillet i de mange madboder på Street Food-pladsen.

Sidst men ikke mindst er det også lørdag, at de jyske smutmesterskaber bliver afholdt. Hvem har ikke gået en tur langs stranden, og forsøgt at finde den perfekte flade sten, for så at lægge energi og finesse i at lade den slå smut på vandoverfladen? Lørdag bliver smutteriet sat i system, og der vil være mesterskaber for både store og små smuttere.

Motor Mille og Shaka Loveless

Søndag bliver kickstartet med et show for de små, når Motor Mille fra Ramasjang klokken 10.30 kommer forbi havnen med et show fyldt med dans, musik, sjov og ballade.

Motor Mille fra Ramasjang har lovet at sætte godt gang i Vild med Vand søndag formiddag.

Teater i forskellige afskygninger finder også sted søndag. International Gadeteater Festival dukker op på havnen med blandt andet Cirkus Katoen, en familie i mega-størrelse, en særdeles stærk dame og en trio af franske ryttere, der har svært ved at holde styr på deres heste. Ungdommens Teater Vejle opfører deres forestilling Clickbait.

Musik er der også masser af. Søndag sørger blandt andre De Lystige Sømænd og Shaka Loveless for at musikken spiller.

Langdistancesvømning

Har man mod på det, er det også søndag at Vejle Fjordsvøm 2018 bliver afholdt. Distancen lyder på 1,4 kilometer, så det er en god idé at træne en smule inden. Alle svømmerne bliver fragtet fra Albuen over til sydsiden af Vejle Fjord, hvor starten går. Der er i alt fire heats og en afsluttende præmieoverrækkelse.

Du kan selv gå på opdagelse i programmet her, eller holde dig opdateret og deltage i konkurrencer på Vild med Vands Facebook-side her.