For under 800 kroner kan du tage bussen fra Vejle til fem forskellige europæiske byer

Et nyt rejsekoncept er kommet til Vejle. FlixBus har netop åbnet for salget af InterFlix-billetter, som giver rejsende mulighed for at besøge fem forskellige europæiske byer for kun 99 Euro. En slags interrail i busformat.

Det store tyske busselskab Flixbus overtog sidste år det århusianske busselskab Abildschou, og har siden satset stort på det danske marked. Nu har de lanceret et nyt rejsekoncept til danskere, som er på udkig efter en sensommertur rundt i Europa, der ikke lænser kreditkortet.

Rejsekonceptet hedder Interflix og er en form for interrail i busform. En InterFlix-billet giver adgang til busrejser til fem forskellige europæiske byer for kun 99 Euro.

Billetten gælder i tre måneder til fem direkte busrejser uden omstigninger. Der er 1700 destinationer at vælge imellem i 27 europæiske lande. Fra Vejle kan man for eksempel tage på en tur til Amsterdam – London – Bruxelles – Paris – København.

Kan gøres CO2-neutralt 

Ifølge Flixbus er rejsen ikke bare billig. Busserne lever også op til de højeste europæiske miljøstandarder, og har en lav C02-udledning.

Hvis man vil tage på CO2-neutral sommerferie, kan man desuden tilkøbe CO2-kompensation til billetten. Det udgør 1-3 procent af billetprisen og pengene går til et klimaprojekt, som er godkendt af FN. I år støttes et projekt om energi-effektive ovne i Rwanda.

Du kan se destinationer – eller planlægge din rejse på Flixbus’ hjemmeside her.