Strømnedbrud på elnettet i Vejle - Forventes snart at være tilbage

Foto: Google Maps

Det blev en morgen ud over det sædvanlige, da vejlenserne skulle gøre sig klar til arbejdet. Klokken 08:00 gik strømmen nemlig i store dele af byen, og den er fortsat ikke vendt tilbage. Der går dog ikke længe, så er der strøm i Vejle igen fortæller Trefor.

Der var nok mange vejlensere der ligesom undertegnede, pludselig blev overrasket over, at ens elektriske apparater pludselig gik ud. De fleste benytter sig af elektronik om morgenen, hvad enten det er til at lave kaffe, morgenmad eller glatte sit hår. 

Nedbruddet har ramt store dele af byen, og nu har TreFor meldt ud, hvornår der igen kan forventes at være strøm i de vejlensiske hjem. 

Klokken 10:00.

TreFor skriver ikke på deres hjemmeside, hvorfor der har været nedbrud på deres elnet, men de skriver til gengæld, at det var uvarslet, og at det begyndte klokken 08:00. I alt skulle 1707 husstande være påvirket, men det er dog ikke kun i hjemmene, at strømmen mangler.

Trafikken blev berørt

I mange lyskryds i den centrale del af Vejle, er der nemlig ikke strøm, og det betyder, at man skal være særdeles forsigtig, når man nærmer sig et kryds. På Cirkel K-tankstationen nede ved havnen, var der også helt sort, da undertegnede drønede mod kontoret på Horsensvej, der dog ikke er berørt af nedbruddet.

På TreFors hjemmeside oplyser de et par informationer om nedbruddet, men under årsag, er der ikke en egentlig årsag. Her skriver de blot.

“04/07/19 08:00 strømafbrydelse i Vejle Strømafbrydelse på elnettet i dag. Vi forventer, at der er strøm igen kl. 10:00,”

Strømafbrydelsen har ikke kun ramt Vejle, men skulle også være gået ud over dele af Fredericia, Kolding og Middelfart.