Se klip fra gamle dage når DR Arkiv kommer til Vejle

DR Arkiv lægger vejen forbi rådhustorvet i Vejle, når Trekantområdet holder festuge. Du har mulighed for at se flere hundrede forskellige historiske klip blandt andet åbningen af Lillebæltsbroen, Danmarks befrielse og meget mere.

Når der afholdes fælles festuge i Trekantsområdet, har vejlensere og besøgende mulighed for at opleve flere hundrede historiske klip fra DR. DR Arkiv rykker nemlig ind på Rådhustorvet i Vejle, hvor du i et 100 m2 stort telt, har mulighed for at gå på opdagelse i historien.

Du kan bl.a. se klip fra 1935 da Lillebæltsbroen blev indviet eller hvad med et klip fra Kolding i 1945 efter Danmarks befrielse. Der er masser af historie gemt i DR’s arkiv, og du har mulighed for at dykke ned i det hele i løbet af festugen.

Der skrives i en pressemeddelelse fra Vejle Museerne, at oplevelsen vil være interaktiv, så du har selv mulighed for at vælge, hvad du vil se. Du kan bl.a. udvælge en bestemt tidsperiode eller en by fra Trekantsområdet.

Til de små vil der også være kasser med børne-tv, så de har mulighed for at opleve, hvordan underholdning for børn var, da deres forældre var små.

Arrangementet er sat i stand via et samarbejde mellem, DR Arkiv i København, DR P4 Trekanten, Trekantområdes festuge og ABM-samarbejdet i Trekantområdet.

Åbningstider:
Fredag d. 24. august: 14-19
Lørdag d. 25. august: 10-19
Søndag d. 26. august: 10-19