KFC Vejle åbner den 1. november

Det ser ikke ud af meget endnu, men KFC Vejle er klar til at betjene kunder den 1. november.

Der kommer ikke til at gå mange dage, før vejlenserne kan sætte tænderne i friturestegt kylling fra KFC, da KFC Vejle slår dørene op om ganske kort tid.

Siden april har sultne danskere kørt forgæves til Exxit 59, i hvert fald hvis de havde planer om at sætte tænderne i en omgang friturestegt kylling fra den populære fastfoodkæde KFC.

KFC-skiltet blev nemlig allerede hængt op i april, men det har hele tiden været planen, at restauranten først skulle åbne sidst på året. Direktøren for KFC Danmark, Bjartmar Trastarson, udtalte i juli til Vejle Amts Folkeblad, at de ville åbne mellem den 1. oktober og den 1. november.

Besøgende ved Exxit59 har måske undret sig over, om det ville være muligt at blive klar. Håndværkerne er i hvert fald stadig i fuld gang, og endnu ser bygningen ikke helt færdig ud.Vi kan dog berolige de sultne sjæle med, at de kommer til at nå det.

Vejle24 har i løbet af den seneste uge haft kontakt til flere ansatte, som berettede, at kæden ville åbne den 1. november. For kort tid siden fik vi det så bekræftet af KFC Danmark-direktør Bjartmar Trastarson. Direktøren kunne dog ikke udtale sig om, hvad der eventuelt vil komme til at ske i forbindelse med åbningen af den nye restaurant.

Marketing Manager Grétar Gunnarsson fortæller til Vejle24.dk, at KFC Danmark selv annoncerer mere om åbningen i morgen på de sociale medier.

KFC søger stadig medarbejdere

Selvom KFC Vejle åbner den 1. november, er de stadig på jagt efter nye medarbejdere til restauranten. På KFCs egen hjemmeside kan man under ledige stillinger se, at der både søges del- og fuldtidsansatte.

De leder i øjeblikket efter en fuldtids assistant mananger, en fuldtids shift leader, en fuldtidsmedarbejder til køkkenet og en fuldtidsansat til at stå for service. Ligeledes søger de også efter en deltidsansat til køkkenet samt en deltidsansat til service. Du kan se de ledige stillinger ved KFC lige her.

Om KFC

KFC (Kentucky Fried Chicken) er en amerikansk fastfood-restaurant, der blev grundlagt i Louisville, Kentucky i 1939. Restauranten udmærker sig primært på at sælge kyllingestykker, men de sælger også burgere, sandwich og salater.

Den første KFC-restaurant åbnede i Rødovre i 70’erne, og de har i dag otte restauranter i landet. Fem i Storkøbenhavn, samt en i både Aarhus, Herning og Odense. Når KFC Vejle åbner den 1. november, vil det være den niende restaurant i Danmark, og der åbner snart en KFC-restaurant nummer ti i Greve.