Hvem skal være årets iværksætter 2019?

Sådan ser det ud, når der overrækkes en vinder ved erhverslivets nytårskur

Kender du nogen der bør indstilles til iværksætterprisen 2019? Igen i år er det muligt at indstille sig selv eller en anden virksomhed, der fortjener at vinde prisen som årets iværksætter.

Vejle Kommune har sat jagten i gang for at finde årets iværksætter 2019. I hele oktober er det muligt at indstille sin egen eller en anden virksomhed til den prestigefyldte lokale pris, hvor vinderen kåres til erhvervslivets nytårskur.

Sidste år blev det for første gang muligt at indstille sig selv eller andre kandidater til titlen som årets iværksætter. Grundet den store interesse og opbakning, har Vejle Kommune valgt at fortsætte med tiltaget, hvor de håber på, at endnu flere iværksættere vil melde sig til.

”Sidste år oplevede vi rigtig fin opbakning til at indstille kandidater til Iværksætterprisen. Derfor gentager vi sidste års tiltag og håber, at endnu flere vil indstille nogle af vores dygtige iværksættere - eller sig selv. At man som iværksætter bliver indstillet til prisen, er en stor anerkendelse i sig selv, og det fortjener de mange iværksættere,” lyder det fra Morten Damgaard Nielsen, erhvervschef i Vejle Kommune.

Hvem kan indstilles til prisen?

Hvis man skal gøre sig forhåbninger om at blive nomineret til iværksætterprisen 2019, så er der enkelte kriterier der skal opfyldes.

Man skal have et CVR-nummer i Vejle Kommune, som er etableret indenfor de seneste 5 år. Virksomheden skal også have præsteret gode resultater indenfor et eller flere af disse områder: Omsætningsvækst, indtjeningsvækst, medarbejdervækst, produktudvikling og vækstpotentiale.

Dommerkomiteen der i sidste ende skal vælge en vinder af prisen, består af: Morten Damgaard Nielsen, erhvervschef ved Vejle Kommune. Lena Boel fra BOEL Brand & Business, samt tre repræsentanter fra Vejle Iværksætterfond.

Vinderen af prisen får 10.000 kroner fra Vejle Iværksætterfond, samt et kunstnerisk værk og et diplom fra Vejle Kommune.

De seneste tre års vindere:

2016: Vanilla Chocolatier & Konditor
2017: Nur Design
2018: OpenTeleHealth

Kender du en iværksætter der fortjener prisen, så kan du nominere vedkommende her.