Foreningernes Hus åbner dørene på fredag

I forbindelse med Vejles Folkemøde byder Foreningernes Hus på fredag indenfor til Vejles måske største kagebord og mulighed for at høre nærmere om 18 af husets medlemsforeninger.

I Foreningernes Hus i Vissingsgade 31 vil det sikkert summe af liv på fredag den 8. juni. Her vil engagerede frivillige fra ikke færre end 18 af husets foreninger være klar til at orientere om deres foreninger: Hvad står de for, og hvordan arbejder de?

Dørene åbner klokken 13 og lukker først igen klokken 20. Gæsterne vil i det tidsrum kunne hente en masse informationer fra foreningerne, og om Foreningernes Hus og dets faste aktiviteter.

Iblandt Foreningernes Hus’ faste aktiviteter kan nævnes Værktøjskassen, der hjælper førtids- og folkepensionister med mindre praktiske opgaver i eget hjem. Endvidere er der åben lektiecafé for børn, unge og voksne.

Et værested med flere tilbud

Foreningernes Hus er også et værested for mennesker med et fysisk handicap og desforuden har huset en stor selvhjælpsafdeling, der tilbyder personlige samtaler og selvhjælpsgrupper for børn og voksne.

Værestedets helt nye tilbud, Kom Videre Mand, vil også blive præsenteret på fredag. Tilbuddet giver otte mænd mulighed for i otte uger at indgå i et målrettet forløb med at komme videre efter for eksempel problemer med skilsmisse, mistet job eller en stressrelateret sygdom.

Informationer, kage og konkurrence

De mange informationer kan fordøjes sammen med kaffe og kage fra Vejles måske største kagebord.

Oven i dette kan man deltage i en konkurrence, og måske være heldig at vinde en kurv med lækre sager.

Du kan se hvilke foreninger, der stiller op på Foreningernes Hus' hjemmeside her.