Drømmer du om at blive stand up-komiker? Så sæt kryds i kalenderen 9. juni

Stand Up-komikerne Thomas Hartmann og Brian Mørk kommer til Vejle for - ganske gratis - at dele ud af tips og tricks.

En stand up-workshop. For nogle lyder det forfærdeligt, for andre fantastisk. Hører du til den sidste kategori, bør du spidse ørerne. Den 9. juni kommer de to erfarne stand up-komikere Thomas Hartmann og Brian Mørk til Vejle Musikteater, hvor de afholder en workshop.

I løbet af dagen vil de to fortælle om deres tricks og erfaringer, samtidig med at der løbende vil være mulighed at arbejde med sit eget materiale, og få feedback fra de to erfarne komikere. Arrangementet er ganske gratis, og så hører der ovenikøbet lækker forplejning med. Det lover musikteatret på Facebook.

To erfarne komikere

Thomas Hartmann har foruden sine egne optrædender på scenen, været manuskriptforfatter til et hav af forskellige TV-shows. Han har blandt andet været medforfatter på Anders Matthesens Jul På Vesterbro. Netop Anders Matthesen har han også turneret rundt med.

Brian Mørk har i sin tid haft sit eget TV-show på Zulu. Desforuden har han medvirket i både Talegaver til børn og Comedy Aid ad flere omgange.

Det er altså to drevne komikere, som den 9. juni kommer til Vejle Musikteater for at lære fra sig.

Synes du det lyder interessant, skal du sende en mail til loeno@vejle.dk med dit navn, adresse, telefonnummer og en kort beskrivelse af, hvorfor netop du er den rette - der er nemlig et begrænset antal pladser.