City Vejle udlodder gratis tatoveringer til Mens Night

Har du drømt om at få City Vejles nye logo tatoveret? Så er det nu, at du skal slå til.

City Vejle har fået en genial idé. Det skriver de selv på Facebook. Den geniale idé går ud på, at give en gratis tatovering til de fem første, som vil lade sin krop pryde med City Vejles logo i forbindelse med Mens Night den 1. juni.

"Vi har fået nyt logo, og vi synes simpelthen, at det er blevet så smukt, og det vil vi gerne markere på den her måde," forklarer citychef Marianna Jeppesen og tilføjer: "Det ligger meget godt i tråd med vores halvkrøllede eventhjerner."

Har allerede en frivillig

Da Vejle24 tillader sig at nævne, at Cult tilbage i 2009 tilbød folk 6.000 kroner for, at få tatoveret deres logo, og at det muligvis kan være svært at finde fem frivillige, svarer Marianne Jeppesen: "Vi har allerede fået den første tilmelding. Vi har sat en begrænsning på fem, fordi vi ellers frygter, at det stikker helt af."

Hvis I nu ikke skaffer fem, stiller I så selv op?

"Vi arbejder sjældent med en plan b i City Vejle, men det er jo så heldigt at medarbejderne hernede har ansættelseskontrakter, og man man kan vel godt tilføje en tillægskontrakt. Ellers må vi vel bestikke nogen," spøger Marianne Jeppesen.

City Vejles nye logo, som man ganske gratis kan få tatoveret.

Endnu har City Vejle ikke fundet ud af, hvilken tatovør, der skal stå for at tussse de frivillige. Det venter de med indtil de har fundet deltagerne.

Du kan se Facebook-opslaget og melde dig som frivillig her. Hele programmet for Mens Night kan ses her.