Åben husbåd i lystbådehavnen i bededagsferien – se billeder af båden

Billede

I Store Bededagsferien kan man komme forbi og se en husbåd i Vejle Lystbådehavn. Har man 2,2 millioner kan man også købe den.

Drømmen om en husbåd kender mange, men for de fleste forbliver det en drøm. I Store Bededagsferien kan du få lov at drømme – eller udleve drømmen – når Zunshine Living viser deres nyeste type husbåd frem i Vejle Lystbådehavn. Dørene er åbne fra 10-17 fra fredag til søndag, og man kan troppe op uden, at have meldt sin ankomst forinden.

Zunshine Living 114 hedder husbåden og den er allerede ankommet til lystbådehavnen. Husbåden er godkendt som både fritids- og helårsbolig og fås i tre forskellige modelvarianter. En med bryggers og to separate værelser, en med tre separate værelser og en med fire separate værelser.

Emilie Kunckel som er presseansvarlig for Zunshine Living fortæller, at de har valgt at udstille båden i Vejle Lystbådehavn, fordi det er er en smuk lystbådehavn, som er placeret centralt i Danmark - og fordi havnen ligger tæt på Billund Lufthavn, så internationale forhandlere og kunder også kan komme forbi.

100% synkefri

På nuværende tidspunkt er det ikke tilladt at bo i en husbåd i Vejle Lystbådehavn, men Emilie Kunckel fortæller at havnen og kommunen arbejder på at gøre det tilladt, og det samme gør flere andre kommuner. ”Faktisk er der allerede husbåde i rigtig mange havne i forvejen, dels rigtige husbåde og dels store lystbåde, som folk benytter som permanent bolig,” siger hun.

Husbåden koster 2.200.000 kroner, men så garanterer Zunshine Living også, at den er 100% synkefri.

I galleriet foroven kan du se flere billeder af husbåden.