Borgmestermøde bliver til Business Breakfast - Besøg af Troels Lund Poulsen

Troels Lund Poulsen er den første gæst ved det nye Business Breakfast koncept.

Der skal ikke længere afholdes borgmestermøder i Vejle Kommune. De erstattes i stedet af Business Breakfast, som er et nyt tiltag fra BusinessVejle.

I de seneste fire år har Vejle Kommune og BusinessVejle været vært for det månedlige borgmestermøde for erhvervslivet. Sådan bliver det ikke længere, da borgmestermødet skrottes og erstattes af et nyt tiltag, der skal styrke erhvervslivet i Vejle.

Business Breakfast bliver det nye tiltag, og det afholdes første gang den 11. september, og det er med et besøg af Danmarks beskæftigelsesminister, Troels Lund Poulsen.

Den nye mødeform kommer til at betyde, at der vil ske markante ændringer. Business Breakfast skal afholdes fire gang om året fordelt ud på alle kvartaler. Samtidig rykkes det fra Erhvervenes Hus til placeringer rundt omkring i kommunen. Til møderne vil interessante og indflydelsesrige personer blive inviteret til mødet med borgmester, Jens Ejner Christensen samt formand for BusinessVejle, Peter Skou.

“Selvom vi har været glade for vores borgmestermøder, glæder vi os meget til at fortsætte dialogen i nye rammer med flere muligheder. Det nye koncept gør det muligt at hente inspiration udefra, samtidig med vi kommer rundt i hele kommunen. Vi håber, at det nye koncept vil tiltale endnu flere fra erhvervslivet, og at det kan bidrage til et endnu stærkere samarbejde og en tættere dialog,” fortæller Peter Skou.

Alle er velkomne til at deltage i Business Breakfast med Troels Lund Poulsen. Mødet finder sted tirsdag den 11. september klokken 8:00 på Vingsted hotel & konferencecenter.