Beskeder fra troperne: Kim Elgaards eventyr på Maldiverne

Efter at have spillet Vejle Boldklub op i Superligaen, valgte Kim Elgaard at drage ud på eventyr. Den 26-årige midtbanespiller er taget til Maldiverne, hvor han har skrevet kontrakt med Victory Sports Club. Her kan du læse om hans første oplevelser i troperne.

"Man kan sige at det var Vejle Boldklub, der fik mig hertil, men nu er jeg blevet forelsket i byen... Jeg føler mig efterhånden som vejlenser," sagde Kim Elgaard, da jeg talte med ham i starten af maj, da han skulle optræde i et af vores Mit Vejle-interviews.

Nu er vejlenseren kommet på udebane. Men hvilken udebane! Ø-gruppen i Det Indiske Ocean er et ferieparadis med smukke, kridhvide sandstrande, som strækker sig ned til det krystalklare vand. På de fleste steder kan man svømme ud til koralrevene, og næsten alle øerne har strand hele vejen rundt.

Det er dog ingen badeferie Kim er taget på. Han er taget i fodsporerne på flere danske fodboldspillere, som har markeret sig som store profiler i den bedste maldiviske fodboldrække. Med på eventyret kommer Kim Elgaards kæreste og deres 9 måneder-gamle datter.

Eventyret startede i Nørreskoven

Den danske forbindelse til Maldiverne startede faktisk i Nørreskoven, da en maldivisk rigmandssøn en dag i 1995 pludselig dukkede op på træningsbanen i Vejle. Niaz, som han hedder, var blevet gift med en dansker, og derfor flyttet til Danmark. Hans far ejede dengang en maldivisk fodboldklub, og Niaz var blevet sendt i byen for at skaffe forstærkning. To VB-spillere blev udvalgt til en oplevelse ud over det sædvanlige: Kim Nørholt og Kurt Fritzen.

De to spillere blev kæmpestore profiler. Kim Nørholt har til TV2.dk fortalt, hvordan de spillede kampe på en bund af knuste muslingeskaller, mens modstanderne forsøgte at triple-mandsopdække ham.

Kurt Fritzen og Kim Nørholts succes har siden banet vejen til trope-paradiset for flere andre danske fodboldspillere.

I sidste uge ankom Kim Elgaard til Maldiverne. I første omgang har han skrevet en halvårlig kontrakt med Victory Sports Club.

Mens han er afsted, har Kim lovet at holde os allesammen opdateret om eventyret med egne ord og billeder.

Her kommer den første beretning om Elgaards eventyr i troperne: